Haberler

Diş Hekimi Hastasına Fazla Anestezi Verip Tecavüz Etti

Güncelleme:

Belçika'da, üç hastasına tecavüz ettiği iddia edilen diş hekimi beş yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hekimin hastalarını bilerek fazla anestezi vererek bayılttığı ortaya çıktı.

Belçika'da, üç hastasına tacizde bulunduğu iddia edilen diş hekimi beş yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Belçika'nın Flamanca yayın yapan de Standaard gazetesinde yer alan habere göre, Brüksel'in Ganshoren bölgesinde faaliyet gösteren ismi belirtilmeyen 48 yaşındaki bir diş hekimine 2012-2013 yılları arasında cinsel istismara uğrayan üç hastası dava açtı.

19 YAŞINDAKİ HASTASINA TECAVÜZ ETMİŞ

Davacı 19 yaşındaki hastanın avukatı Cecile Kenis, sanığın, 2012'de tedavisi için gerekenden daha fazla anestezi vererek bayılttığını müvekkiline tecavüz ettiğini iddia etti. Diğer iki hasta da diş hekimine cinsel istismar iddiasıyla dava açtı.

Brüksel Ceza Mahkemesi, diş hekiminin 5 yıl hapis cezasına çarptırılmasına, cezanın iki yıl ertelenmesine ve tecavüze uğrayan davacıya 7 bin 500 avro, istismara uğrayan davacılara 2 biner avro manevi tazminat ödenmesine hükmetti.

DOKTORLUK LİSANSI İPTAL EDİLECEK

Avukat Kenis, kararın Belçika Diş Hekimleri Derneğine bildirileceğini, halihazırda diş hekimliği görevine devam eden sanığın doktorluk lisansının iptal edilmesi için çalışmalar yürütüleceğini bildirdi. Kenis, "Bir an önce bu kişinin görevine son verilmeli. Başka kadınlar da kurban olabilir." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Brüksel Belçika 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (43)

zorbey:

Sapık her yerde sapıktır. . . Şerefsiz her yerde şerefsizdir vesselam

37
0
yanıtYanıtla
Hayriye Teyze:

Bana pek inandırıcı gelmedi,avrupada böyle şeyler olmaz,bizim ülkemizde de,eskiden olmazdı,selanikli ülkemizin tüm çivilerini söktü,laik karma eğitim ülkeyi perişan etti saygılar sevgiler.

9
22
yanıtYanıtla
ZAMKİNOS:

Sen bir teröristsin. Sosyal medya ayağı mısın ?

yanıt0
yanıt2
sermayeli hayriye teyze:

sözde yukarıda da öğretmen yazmışsın kendine. sen şizofren ayyaşın tekisin. kimi kekliyon goçum

yanıt0
yanıt1
ADANA KARŞITI:

BU OLAY RUSYADA OLMAMIŞSA LATİN AMERİKADA OLMUŞTUR, SON İHTİMAL ADANADA OLABİLİR

28
2
yanıtYanıtla
Şifa Baharatçısı:

Doktora gitmenize gerek yok..bizde her hastalıgı tedavi eden şifa veren,doğal ve naturel denenmiş ilaçlar var,,hiç doktora falan gidipte kötü durumlara düşmeyin.

5
24
yanıtYanıtla
Diş Doktoru:

Bu olayı duyduktan sonra,mesleğimden soğudum..eniyisi öğretmenlige geçiş yapıp bolbol uyur ve tatil yaparım,yattığım yerden para kazanırım.

4
16
yanıtYanıtla
sazan:

nerde uyuyan öğretmen. . o sınflarda o gürültüde. . . uyan balık vurdu. . .

yanıt1
yanıt1
zorbey:

Öğretmenlik kutsal bir meslektir sen gibi art niyetlilere nasip olmaz

yanıt0
yanıt0
ELENA:

KIZINIZI VEYA HANIMINIZI BAYAN DOKTORUN DIŞINDA DOKTORA GÖNDERMEYİN

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title