Haberler

Belçika'da Derbi Heyecanı Yaşandı

Her yıl Brüksel’de düzenlenen Brussels Football European Cup turnuvasında karşılaşan Fenerbahçe ile Galatasaray’ın minikleri, karşılaşmada gösterdikleri performansla Süper Lig’deki derbileri aratmadı.

Her yıl Brüksel'de düzenlenen Brussels Football European Cup turnuvasında karşılaşan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın minikleri, karşılaşmada gösterdikleri performansla Süper Lig'deki derbileri aratmadı.

Dünyaca ünlü turnuvaya bu yıl ikinci kez katılan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın U9 takımları, gösterdikleri performansla alkış aldılar. Oynanan grup maçları sonrası kıl payı elenen her iki takım, daha sonra sıralama için karşı karşıya geldi.

Tribünlerde yer alan çok sayıda Türk seyircisi önünde oynan maçı Galatasaray 4-3 kazandı. Maç sonrası Türk taraftarlarının ilgisini çeken minikler, kendilerini izlemeye gelenlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Belçika Federal Milletvekili ve Saint-Josse Belediye Başkanı Emir Kır ile Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse her iki takıma da başarı diledi. Belçika Fenerbahçe Dernek Başkanı Mahmut Korkmazer de, Fenerbahçe U9 takımına her konuda yardımcı olacağını söyledi.

Ajax Amsterdam'ın şampiyon olduğu 48 takımlık turnuvayı Galatasaray 22., Fenerbahçe ise 23. sırada tamamladı.

Fenerbahçe'den Sait Köse'ye imzalı forma

Maç sonrası Fenerbahçe takımı yetkilileri, Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse'ye Fenerbahçe A Takımı futbolcuları tarafından imzalanmış formayı hediye ettiler. Formayı almaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Sait Köse, Fenerbahçeli yetkililere teşekkür etti.

Daha önce bu turnuvaya Eskişehirspor, Emirdağspor, Zeytinburnuspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın katıldığını ifade eden Köse, "Bu sene Fenerbahçe ve Galatasaray'ın minik takımları bu güzide turnuvamıza katıldı. Bu miniklerimizin futbolunu seyrettim ve geçen seneki durumlarına göre, baya bir ilerleme kaydettiklerini fark ettim. Bu yaşta bu tecrübeyi almak, onlara ilerisi için büyük bir fayda sağlayacak. Geçen yıl, her maçta fark yiyorlardı, fakat bu yıl geçen yılın aksine, yenebiliyorlar ve hatta fark bile atabiliyorlar. Demek ki, artık miniklerimizin kabiliyetleri var. Bu miniklerin yıldız olmalarını istiyorsak, doğru eğitimin şart olduğu gibi farklı ülkelerdeki yaşıtlarıyla karşılaştırılmaları da çok önemli" diye konuştu. - BRÜKSEL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Belçika Brüksel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title