Haberler

    Belçikalılar, Cocu'nun 25 Ekim'den Önce Fenerbahçe'den Ayrılmasını Bekliyor

    Güncelleme:

    Belçika basını, 25 Ekim'de Anderlecht'le karşılaşacak Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun takımın başında sahaya çıkmamasını yüksek ihtimal olarak değerlendiriyor.

    Fenerbahçe'de Benfica'ya elenen ve ligde de ilk 4 maçının 3'ünü kaybeden Phillip Cocu gündemde durmaya devam ediyor. Hollandalı teknik adamın başarısız görüntüsü sarı-lacivertlilerin Avrupa Ligi'ndeki Belçikalı rakibi Anderlecht tarafından da izleniyor.

    "TAKIMIN BAŞINDA OLMAMA İHTİMALİ YÜKSEK"

    Belçika basınında, Cocu'nun Avrupa Ligi'nde 25 Ekim'de oynanacak 3. Hafta maçında takımın başında olup olmayacağı tartışıldı. Cocu'nun Anderlecht'in Fenerbahçe ile yapacağı maçta takımının başında olamayacağı ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

    "MUTLU BİR BİRLİKTELİK YAŞANMIYOR"

    Tecrübeli çalıştırıcının Fenerbahçe ile mutlu bir birliktelik sürdürmediği, ayrılığına dair birçok konunun gündemde olduğu ifade edildi. Ancak tam tersi şekilde Voetbalnieuws sitesinde yapılan ankette Fenerbahçe'nin Cocu ile yolları ayrılır mı sorusuna, yüzde 68 hayır cevabı çıktı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Belçika Spor Haberler

    500

    Yorumlar (10)

    mehmet bey:

    bizim millet alışılmışın dışına çıkmayı sevmez. Fenerbahçenin yaptığı kendi tarihinde reformdur. Sabır gösterilirse 2-3 sene içinde çok iyi yerlere gelecektir. çok beğeniyorsanız aykutu ersunu vs. . . şenolun terimin yerine takımınıza isteyebilirsiniz boştalar.

    4
    3
    yanıtYanıtla
    CESUR YÜREK:

    HE HE siz çok biliyorsunuz, inadına devam cocu ile, fideyi daha yeni ektik, meyvasını verecek inşallah

    3
    4
    yanıtYanıtla
    fb:

    asla bırakmayacak

    4
    2
    yanıtYanıtla
    sokaktaki FB li:

    Şu sabır diyenlere söylüyorum, Daha ilk maçtan başlayarak son maça kadar devam eden süreçte yani 4 maçlık seride sabır gösterilecek ne var bide onu yazın. Ben sabır gösterilmeyecek birkaç olay yazayım. 1-Oyuncu değişimleri hatalı, 2-3 gün önce gelmiş bir oyuncuyu hemde mevkiisi olmayan yerde oynatarak bu ülkenin en iyi ön liberolarınadan birini yani TOPAL ı kesmesi, 3-Elinde sağ açık oynayacak oyuncular var iken yarının yıldızı diye alınan Barış ı sol açıkta oynatması, sabır edin küme düşelim

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Zalım Emme:

    gitte kurtulak ya

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Burak:

    Hani aziz gidince koc gelince ucucakti fener. Ozamnda yazdim aziz baskani cok ararsiniz

    0
    3
    yanıtYanıtla
    ;):

    Fener ali koç la küme bile düşse biz aziz gibi kibir yumağı birini aramayız , sağdan devam edin

    yanıt3
    yanıt5
    Duygusal insan:

    Teknik Direktör Phillip Cocu şans vermek lazım ve sabır etmek lazım Türkiyedeki futbol severlerin taraftarların medianın zihniyyeti kültürü deyişmedikce Türk futbolu ileri gidemez ve başarı elde edemez

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Bu Ezzik Fenev UEFADA BASARI???:

    NE TR LiGiNDE NEDE AVRUPADA BU $AP$AL FENEVDEN Bi CACIK OLMAZ!!! SON DARBEYiDE ASLAN PARCASI KUMARHANE KRALI ALiBAHCE FENEVE GECiRMi$TiR:))

    1
    0
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title