Haberler

Habil Bekyürek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oldu

Güncelleme:

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme Uzmanı Habil Bekyürek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atandı.

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme(Ar-Ge) Uzmanı Habil Bekyürek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atandı.

Atamayla ilgili açıklama yapan Halil Bekyürek, "Uzun yıllar milli eğitimdeki idarecilik geçmişinden dolayı aşağı yukarı 12 yıllık müdürlük ve müdür yardımcılığı idarecilik geçmişim var. Aynı zamanda toplam kalite alanında Milli Eğitimde Ar-Ge'de çalıştım. Bu görev sürecimi Gençlik Spor Hizmetleri'nde devam ettirmek istiyorum. Spor alanında gerçekten aç bir insanım. Spora tam doyamadım, inşallah bu spora olan açlığımı gençlik sporda gidereceğimi tahmin ediyorum. Küçüklükten beri beden eğitimi öğretmen olmak istemişimdir. Üniversite hayatıma kadar beden eğitimi öğretmenliğinin nasıl olacağını dahi bilmiyordum. Üniversiteye girdiğimde tekvando takımında yer aldım. Orada tabi bütün arkadaşlarımız beden eğitimi öğretmenliği mezunuydu. İnşallah bu müdürlük sürecinde spora olan bu açığını kapatmak istiyorum. Fatsa çok büyük bir ilçe. Okul sporlarında 7 ilçeye hitap eden bir ilçe. Tüm maçlar Fatsa'da oluyor, kapalı spor salonunda oluyor, suni çimli ek sahada oluyor. Tesisleşme biraz daha iyi olabilir. Bu konuda bölge Milletvekilimiz Sayın İhsan Şener'in ciddi çalışmaları olduğunu biliyorum" diye konuştu.

1977 Fatsa Yukarıardıç köyü doğumlu olan Halil Bekyürek ilk ve ortaokulu Fatsa'da tamamladı. 1996 yılında 19 Mayıs Üniversitesi sınıf öğretmenliğini kazandı ve 2001 yılında mezun oldu. Halil Bekyürek'in ilk görev yeri Akkuş ilçesi oldu. Daha sonra sırasıyla Fatsa Merkez İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, 2010 yılında Şahabettin Harput İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, 2012 yılında İslamdağ İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevlerinde bulunan Bekyürek, 2012 yılından beri Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Ar-Ge Uzmanı olarak da görev yapıyordu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title