Haberler

Beko Basketbol Ligi Play-Off Serisinde Durum 3-1 Oldu

Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi dördüncü maçında Galatasaray Medical Park'ı 86-85 yenen Banvit, seride durumu 3-1'e getirdi.

Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi dördüncü maçında Galatasaray Medical Park'ı 86-85 yenen Banvit, seride durumu 3-1'e getirdi.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Medical Park Antrenörü Ergin Ataman, maçta doğruları yapan takımın kazandığını belirterek, "Biz sahaya şampiyon olacakmışız gibi çıktık ve öyle oynadık. Takım ile alakalı sıkıntılar var. Play Off sertliğini sahaya yansıtamadık. Karşılaşmada Gordon'un üst düzey performansı ile oyuna ortak olduk. Maç Banvit'in hakkıydı. Cumartesi günü sahamızda oynayacağız, şampiyonluk riske girebilir" dedi.

Banvit Antrenörü Orhun Ene ise galip gelmelerine rağmen takımının oyundan memnun olmadığını söyledi. Maçın başından itibaren üstün giden bir karşılaşmada doğal olarak oyuncularının zihinsel anlamda direnç göstermediğini ve kafa olarak direnç gösteren oyuncular sayesinde oyunun kazanıldığını anlatan Ene, "Önemli olan sizin ne kadar istediğinizdir. Bir maç daha kazanarak ayakta kalmayı hedefliyoruz. Sonra kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşma ile durumu 3-3 yapmak istiyoruz. Cumartesi orada oynanacak maç ölüm kalım maçı olacak" diye konuştu.

Rakip Galatasaray Medical Park ile ilgili açıklamalarda da bulunan Ene, Galatasaray Medical Park'ın hem bu sezon hem de play-off'lardaki en kötü oyununu oynadığını sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Orhun Ene Banvit Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title