Haberler

Beko Basketbol Ligi'nde Görünüm

Beko Basketbol Ligi'nde 13. Hafta Mücadelesi Tamamlanırken, Efes Pilsen, Üst Üste 12. Galibiyetini Alarak Liderliğini Sürdürdü.

Beko Basketbol Ligi'nde 13. hafta mücadelesi tamamlanırken, Efes Pilsen, üst üste 12. galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü.

İstanbul temsilcisi, sahasında Kepez Belediyesi'ni 86-57 yenerek 12. galibiyetini elde etti ve 25 puanla bu haftayı da lider olarak tamamladı.

Derbi maçta Galatasaray Cafe Crown, Fenerbahçe Ülker'i 78-62'lik skorla geçerek puanını 24'e çıkardı ve bu haftayı da 2. sırada geçti. Fenerbahçe Ülker ise 4. yenilgisini almasına karşın 3. sıradaki yerini korudu.

Haftanın önemli maçlarından birinde ise Banvit, sahasında Türk Telekom'u 95-89 yenerek sıralamada rakibinin üstüne çıktı, 21 puan ve averajla 5. sırada yer aldı.

13. haftada alınan sonuçlar, gelecek haftanın programı ve puan durumu şöyle:

Erdemirspor - Beşiktaş Cola Turka: 82-68

Efes Pilsen - Kepez Belediyesi: 85-57

Casa TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi: 77-85

Banvit - Türk Telekom: 95-89

Pınar Karşıyaka - OYAK Renault: 71-61

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi - Aliağa Petkim: 83-82

Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker: 78-62

Antalya Büyükşehir Belediyesi - Darüşşafaka Cooper Tires: 83-69

PUAN DURUMU

14. HAFTA

Ligde, bu hafta Aliağa Petkim-Galatasaray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka-Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Cooper Tires-Banvit, Antalya Büyükşehir Belediyesi-Efes Pilsen, Türk Telekom-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, OYAK Renault-Casa TED Ankara Kolejliler, Fenerbahçe Ülker-Erdemirspor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi-Kepez Belediyesi karşılaşmaları yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title