Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde Mücadele Edecek Olan Kepez Belediyespor, Yeni Yönetim Kurulunu Oluşturduktan Sonra Antrenör Sorununu da Prensipte Anlaştığı Sabit Hadzıc ile Çözdü. Bosna Hersek Milli Takımı'nı 7 Yıl Çalıştıran Hadzıc ile Önümüzdeki Günlerde Resmi Sözleşme İmzalanacak.

BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Kepez Belediye spor, yeni yönetim kurulunu oluşturduktan sonra antrenör sorununu da prensipte anlaştığı Sabit Hadzıc ile çözdü. Bosna Hersek Milli Takımı'nı 7 yıl çalıştıran Hadzıc ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak.

BEKO Basketbol 1. Ligi'ne terfi eden Kepez Belediye spor, transferde çalışmaları devam ediyor. Olağan kongre sonrası Kepez Belediye spor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Kadir Alkış, takımın antrenör sorununu çözdü. Alkış, Bosna Hersek Milli Takımı'nı 7 yıl çalıştıran Sabit Hadzıc ile prensipte anlaştı. Önümüzdeki günlerde Hadzıc'ın resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Kepez Belediye spor'un yaz spor okulu açılışına katılan Hadzıc, burada Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ile birlikte basına açıklama yaptı. Prensipte Kepez Belediyespor ile anlaşan Sabit Hadzıc, beraber basketbol oynadığı arkadaşları A Milli Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjeviç ile Ümit Milli Basketbol Takımı Antrenörü Nihat İziç'ten takımla ilgili bilgi aldığını söyledi. Kepez Belediyespor'da başarılı bir şekilde uzun yıllar çalışmak istediğini belirten Hadzıc, "Birçok başarıya imza attım. Bu

yaptıklarıma leke gelmesine izin vermem. Söz veriyorum Kepez Belediyespor, 1. Lig'de kalıcı ve başarılı olacak" dedi.

Kariyeri olan bir antrenörle prensipte anlaştıklarını söyleyen Başkan Öner ise, "Kendisiyle görüşmelerimiz devam ediyor. Birkaç gün içerisinde Hadzıc ile resme sözleşme imzalayacağız" diye konuştu. Kepez Belediyespor'un ligden çekileceğiyle ilgili spekülasyonların yapıldığını anımsatan Öner, şöyle devam etti:

"Kepez Belediyespor, '1. Lig'e çıkacak' dedik ve çıktı. Kepez halkına verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kepez Belediyespor ile ilgili ligden çekileceği yönünde bazı çevreler spekülasyon yaptı. Biz de her platformda, altyapımızla, tesislerimizle, teknik kadromuzla 1. Lig'e hazır olduğumuzu dile getirdik. Profesyonel liglerde belediye başkanı, yasa gereği kulüp başkanı olamadığı için geçtiğimiz günlerde olağan kongremizi gerçekleştirdik ve yeni yönetim kurulunu belirledik. Kadir Alkış

Bey, kulüp başkanlığına getirildi. Kepez Belediyespor'un başarısına katkı koyan önceki yönetim kurulunda görev alanlara, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Kariyeri olan bir antrenör ile prensipte anlaşıldı. Sponsor arayışı çalışmalarında da sona yaklaşılıyor. 1. Lig'de kalıcı ve hedefi Avrupa kupalarına katılmak olan bir takım oluşturmak için de yeni yönetim kurulu ve teknik heyet çalışmalarına devam ediyor. Bu yapılanlar gösteriyor ki, Kepez Belediyespor, ligden çekilmiyor, ligin güçlü bir takımı

olabilmesi için adımlar atıyor."

Sabit Hadzıc, daha sonra Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Alkış ile birlikte spor tesislerini gezdi. 1957 Saray Bosna doğumlu olan Hadzıc, 100'den fazla milli takım formasını giydi. 1979 yılında Sarejova Basketbol Takımı ile Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. 1985 yılında Eczacıbaşı'nda da oynayan Hadzıc, 7 Yıl Bosna Hersek Milli Takımı'nı çalıştırdı.

(AT-EYB-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title