Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde Hacettepe Üniversitesi, Türk Telekom'un 80-78 yendi.

Beko Basketbol Ligi'nde Hacettepe Üniversitesi, Türk Telekom'un 80-78 yendi.

Her iki takım da karşılaşmanın ilk hücumlarından boş dönerken, Hacettepe Üniversitesi Kaya ve Marsh ile üst üste basketler buldu ve 4-0'lık üstünlüğü yakaladı. İki takım da boyalı alanı kullanmaya çalışırken, Türk Telekom 3. dakikada Jasaitis ve Kambala'nın sayılarıyla 4-4 beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın 5. dakikası 11-9 Türk Telekom lehine geçilirken, 6. dakikada Türk Telekom'da sakatlanan Ali Karadeniz, sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı. Soyunma odasında tedavisi yapılan Ali Karadeniz, daha sonra yeniden sahaya döndü. Karşılıklı basketlerle oldukça heyecanlı geçen ilk periyodu, Hacettepe Üniversitesi, Kaya ve Marsh'ın etkili oyunuyla 23-22 önde bitirdi.

Maçın ikinci periyoduna hızlı başlayan taraf Türk Telekom oldu. Hacettepe Üniversitesi'nin hücumlardan boş dönmesinin ardından pota altında etkili olan Türk Telekom, 11. dakikayı 25-23 önde geçti. Bu dakikadan sonra toparlanan ev sahibi takım, Derya ve Marsh ile sayılar üretti ve 12. dakikada durumu 29-25 yaptı. Murat Kaya'nın 3 sayılık basketiyle 15. dakikayı 34-31 önde geçen Hacettepe Üniversitesi, Marsh ve Eldridge ile bulduğu sayılarla 18. dakikada farkı 7 sayıya çıkardı: (42-35). Bu dakikadan sonra hücumda ve savunmada etkili olan Türk Telekom farkı kapatmaya başladı. Türk Telekom, ilk yarının son saniyesinde Ceyhun'un 3 sayılık basketiyle farkı 2 sayıya indirdi ve devre 45-43 Hacettepe Üniversitesi'nin lehine sonuçlandı.

Karşılaşmanın 3. çeyreğinin başında Hacettepe Üniversitesi'nden Marsh'ın basketine, Türk Telekom Capin'in 3 sayılık basketleriyle karşılık verdi. Marsh ve Murat Kaya ile üst üste sayılar bulan Hacettepe Üniversitesi, 23. dakikayı 52-50 önde geçerken, Türk Telekom 24. dakika beraberliği yakaladı: (52-52). Rakibine oranla sahada daha organize hücumlar geliştirerek, Washington ve Nedim ile sayılar üreten Türk Telekom, taraftarının da desteğini arkasına alarak 3. periyodu 64-60 önde bitirdi.

Büyük bir çekişme içinde geçen son periyotta, Amaning ile üst üste 6 sayı bulan Hacettepe Üniversitesi, 32. dakikada skoru 66-66'ya getirdi. Amaning'in sayılarına Capin'in 3 sayılık basketiyle yanıt veren Türk Telekom, 33. dakikayı 1 sayı farkla 69-68 önde geçti. İyi savunma yapan, hücumda da başarılı bir oyun sergileyen Türk Telekom, 35. dakikada farkı 73-69'luk skorla 4 sayıya çıkardı. Bu dakikadan sonra toparlanan Hacettepe Üniversitesi, Murat Kaya ve Derya ile sayılar bularak 37. dakikada beraberliği yakaladı: (75-75). Türk Telekom, karşılaşmanın son dakikasına Ali Karadeniz'in 3 sayılık basketiyle 1 sayı farkla

(78-77) önde girerken, Hacettepe Üniversitesi, Marsh'ın kullandığı 2 faul atışını sayıya çevirmesiyle son 40 saniyeye 79-78 üstün girdi. Her iki takım da bu bölümde üst üste hücumlardan boş dönerken, serbest atış çizgisinden 1 sayı daha üreten Hacettepe Üniversitesi, karşılaşmadan da 80-78 galip ayrıldı.

Hacettepe Üniversitesi'nden Marsh, 27 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Türk Telekom'dan Nedim Yücel, Ali Karadeniz ve Ceyhun Altay 14'er sayı kaydetti.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Hacettepe Üniversitesi Türk Telekom Murat Kaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title