Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi’nin 10. haftasında Uşak’ta oynanan karşılaşma sonrası teknik adamlar ve oyuncular açıklamada bulundu.

Beko Basketbol Ligi'nin 10. haftasında Uşak'ta oynanan karşılaşma sonrası teknik adamlar ve oyuncular açıklamada bulundu.

Banvit Koçu Dimitrios Itoudis, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ederek başladığı açıklamasına şöyle devam etti:

"Buraya gelmeden önce zor bir karşılaşma oynayacağımızı tahmin ediyorduk, öyle de oldu. Uşak deplasmanda da evinde de iyi oynayan bir takım. Maçın başında iyi başlayamadık. Bunun sebeplerinden birisi önemli oyuncularımızdan birisinin aramızda olamayacağını dün öğrenmemiz oldu. Buna rağmen ikinci çeyrekten itibaren oyunun kontrolünü elimizde tuttuk ve devamını da iyi getirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca Bandırma'dan buraya gelerek takımı destekleyen seyircimize de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Banvit oyuncusu Markovic ise zor bir karşılaşmadan güzel bir galibiyet aldıklarını kaydederek, "Takımın temel taşlarından olan bir oyuncu eksiğimizle geldik. Ligde sadece 2 mağlubiyeti olan önemli bir takıma karşı, önemli bir galibiyet aldık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Uşak Sportif Koçu Ozan Bulkaz da iyi savunma yapmalarına rağmen maçın sonunu getiremediklerini belirterek, "Hafta boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Rakibin tüm hamlelerine karşı bir cevabımız vardı. Fakat 3 ve 4. çeyrekte rakibimiz birebirlerde daha başarılı oldu. Banvit ligin en bütçeli ve iyi organize olan ekiplerinde birisi. Tabii ki bunlar ölçü değil. Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bazen gününde olmayan oyuncularımız olabiliyor. Sonuç itibariyle kaliteli bir maç oynandı. Seyircilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Uşak Sportif oyuncusu Ogün Sevinç rakiplerini tebrik ederek, "Oyuncular ve taraftarlarımız hafta boyunca iyi hazırlanmıştık. Kazansaydık lider olacaktık. Kritik anlarda iyi oynayamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Banvit Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title