Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde Mücadele Eden Kepez Belediyespor'un İdari, Teknik Heyet ve Oyuncuları, Zorlu Galatasaray Cafe Crown Maçı Öncesi Gazetecilerle Kahvaltılı Basın Toplantısında Bir Araya Geldi.

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediye spor'un idari, teknik heyet ve oyuncuları, zorlu Galatasaray Cafe Crown maçı öncesi gazetecilerle kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya Genel Menajer Engin Taşkıran, Başantrenör Sabit Hadzic, yardımcı antrenör Atalay Gemen, oyuncular Bora Sancar, Hakan Köseoğlu, Ufuk Kaçar, Keith Simmons, Trey Jamal Thomas katıldı. Genel Menajer Engin Taşkıran, yeni bir takım olmalarına karşın 8 maçta 4 galibiyet alıp yüzde 50'lik bir başarı yakaladıklarını ifade ederek, "Bu hafta şampiyonluk adaylarından biri olan Galatasaray ile zorlu bir maç oynayacağız. Her maçımıza galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Her maçımızı, rakibimizi küçümsemeden,

gözümüzde büyütmeden kazanmak istiyoruz. Galatasaray maçına da aynı parolayla hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Antalyalı basketbolseverlerin bu zorlu maçta kendilerini yalnız bırakmamasını isteyen Taşkıran, "Antalya'nın elit bir basketbol seyircisi var. Ama tiyatro izler gibi maç izlememeliler. Yapacakları tezahüratlarla bizi ateşlemeli ve maça iyi konsantre etmeliler. Galatasaray Cafe Crown maçında seyirci desteği bekliyoruz" diye konuştu. Bu sezon ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Taşkıran, gelecek sezon 3 bin 500 kişilik spor salonlarının da hizmete girmesiyle başarı çıtasını

yükselteceklerini sözlerine ekledi.

Kepez Belediyespor başantrenörü Sabit Hadzic de yeni bir takım olmalarına rağmen ligde çok iyi işler yaptıklarının altını çizerek, "Her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Galatasaray'a karşı da galibiyet için oynayacağız. Isparta kampına şu anda oynayan 3 yabancımız da katılmış olsaydı 8 maçta yakaladığımız yüzde 50'lik başarıyı daha yukarılara çıkarmış olurduk" diye konuştu.

Öncelikli hedeflerinin ligi en iyi yerde bitirmek olduğuna vurgulayan Boşnak antrenör, "11-12 galibiyetle ligde kalmayı hedefliyoruz. 3 büyüklerin ardından, TTnet Beykoz, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ve Oyak Renault ile oynayacağımız hedef maçları kazanmaya çalışacağız. İlk yarıyı da 6-7 galibiyetle kapatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Bora Sancar da ligin ilk haftalarında aldıkları yenilgiler sonrası takıma küme düşecek gözüyle bakıldığını hatırlatarak, "1. Lig tecrübesi olan oyuncular ve mücadeleci, yetenekli yabancı oyuncuların katılımıyla iyi bir takım kimyası oluşturduk. Belediye başkanından kulüp başkanına, idarecisinden malzemecisine, kenar yönetiminden oyuncusuna birbirimize verdiğimiz destekle iyi bir takım havası yakaladık. Aldığımız galibiyetlerle 'bu takım küme düşer' olgusunu insanların kafasından sildik.

Şimdi basketbol camiası, 'Bu takım ligde kesinlikle kalır. Daha yukarılara çıkar mı çıkmaz mı?' şeklinde konuşuyor. Biz de iyi ve mücadeleci oyunumuzu sonuna kadar devam ettirmeliyiz. Şampiyonluğu hedefleyen 3 büyüklerle oynayacağız. 3 maçtan birini kazanırsak bizim için çok iyi olacak" diye konuştu.

Takımın oyun kurucusu Hakan Köseoğlu ise şu ana kadar 4 yenilgi, 4 galibiyetle ligde çok iyi bir iş başardıklarını ifade ederek, "Geç de olsa iyi bir takım kimyası çıkardık. Çok iyi oynuyoruz ve maçlara iyi hazırlanıyoruz. Galatasaray maçı çok zor olacak. Kazanma şansımızı yüzde 50 olarak görüyorum. Galatasaray'ı yeneceğimize inanıyorum. Basketbol camiası Kepez'i konuşuyor. İyi oynuyoruz. Galatasaray maçını kazanırsak bizim için yeni bir kapı açılacak. Hedefimizi kendimiz belirleyeceğiz. Ligde daha

yukarılara çıkma şansımız olacak" dedi.

Basketbolun atılım yılında Antalya'da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Ufuk Kaçar da Galatasaray'ı yenerek 3 büyüklerle oynayacakları 3 maçlık periyoda iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Başarılı oyuncu Ketih Simmons da, "Ligde iyi bir durumdayız. İyi basketbol oynuyoruz. Mücadele ederek, savaşarak Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olan Galatasaray'ı yenmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

(SÇ-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title