Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nin 7. Haftasında Alpella'yı 97-66 Mağlup Eden Türk Telekom'da Antrenör Ercüment Sunter, Tecrübe ve Geniş Kadro ile Sonuca Gittiklerini Söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Alpella'yı 97-66 mağlup eden Türk Telekom'da antrenör Ercüment Sunter, tecrübe ve geniş kadro ile sonuca gittiklerini söyledi.

Fenerbahçe Ülker ve TT NET Beykoz'u devirerek tüm dikkatleri üzerine toplayan Alpella karşısında rahat bir galibiyet aldıklarını belirten Türk Telekom Antrenörü Ercüment Sunter, "Tecrübemiz ve geniş kadromuz, sonuca gitmemize yetti. Mağlup olduğumuz Antalya Belediyespor maçı sonrası 'Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer' düşüncesiyle sahaya çıktık. Hırslı oynadık. Rakibimizin dinamik, genç oyuncularının galip gelme isteğini, tecrübemizle engelledik. İspanya deplasmanı için moral depolamış olduk.

Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Sunter, ULEB Cup'da oynayacakları üçüncü maçta İspanya liginin lideri DKV Joventut karşısına çıkacaklarını belirterek, "Geçen sezon Euroleague'de mücadele veren rakibimiz bu yıl kadrosunu 8 yeni oyuncuyla yeniledi. Bunun altısı ülke dışından. Barton gibi çok skorer, Matlet Demond ve Rudy Fernandez gibi çok tecrübeli oyuncuları var. Hızlı oynamalarının yanı sıra, 2.10'un üstündeki 3-4 uzun basketbolcusuyla pota altında da çok etkililer. Grupta, Alba Berlin'i 79-67, İngiliz Guildford Heat'i ise deplasmanda

95-61 mağlup ettiler. İspanya'da ise AXA FC Barcelona ekibini hem ligde, hem de kupada 20 sayı farkla yendiler. Böylesine güçlü bir rakip karşısında liderlik için sahaya çıkacağız. Sporcularımın bu zorlu engeli de aşacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

(EKO-ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title