Haberler

Beko Basketbol Ligi

Kepez Belediyespor, Evinde Efes Pilsen'e 89-58 Gibi Farklı Bir Skorla Mağlup Olarak, Taraftarlarını Üzdü.

Kepez Belediyespor, evinde Efes Pilsen'e 89-58 gibi farklı bir skorla mağlup olarak, taraftarlarını üzdü.

Karşılaşmayı yaklaşık 2 bin 500 basketbolsever izledi. Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadziç, müsabaka sonrası yaptığı açıklamada, bu yılki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi. Karşılaşmanın ilk 3 periyodunda iyi bir oyun sergilediklerini söyleyen Hadzic, "Efes Pilsen bizim dengimizde bir takım değil. Gerçekten çok güçlü bir ekip. Bütün basketbolcuları en üst seviyede. İlk yarım saatlik bölümde çok iyi mücadele ettik. Bu dakikadan itibaren faul sıkıntısı yaşadık. Oyuna giren yedek

oyuncularımız istediğimiz performansı sergileyemedi. Yine de karşılaşmanın skoru böyle olmamalıydı. Bu skoru hakettiğimizi düşünmüyorum" dedi.

Kepez Belediyesporlu oyuncu Bora Sancar ise, yeni bir ekip olduklarını söyleyerek, "Antalyalıların bize güvenmesini istiyoruz. Yeni bir ekibiz. Zamanla birbirimize alışacağız ve başarılı sonuçlar alacağız. Efes Pilsen çok güçlü bir ekip. Kendi dengimizdeki takımlara karşı daha iyi oynayıp, iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Efes Pilsen Antrenörü David Blatt ise, ilk yarım saatlik bölümde rakiplerinin kendilerini zorladığını söyleyerek, "Hafta içinde oynadığımız Fenerbahçe Ülker maçının yorgunluğunu basketbolcularım üzerlerinden atamadı. İlk 3 periyot oldukça zorlu geçti. Bu periyottan sonra iki takım arasındaki kalite farkı ortaya çıktı. Efes Pilsen olarak sahaya her zaman kazanmak için çıkıyoruz" dedi.

Efes Pilsenli oyuncu Ender Arslan da, "Kepez Belediyespor günlerdir bizim maçımıza hazırlanıyordu. Zor olacağını biliyorduk. Özellikle ilk 3 periyotta onları açmak için çabaladık. En sonunda istediğimiz farkı yaptık" ifadelerini kullandı.

(SE-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title