Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nin 14. Haftasında Karşı Karşıya Gelecek Olan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ile Beşiktaş Cola Turka'nın Antrenör ve Yöneticileri Maç Öncesi Birlikte Basın Toplantısı Düzenledi.

Beko Basketbol Ligi'nin 14. haftasında karşı karşıya gelecek olan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ile Beşiktaş Cola Turka'nın antrenör ve yöneticileri maç öncesi birlikte basın toplantısı düzenledi.

Dedeman Otel'de gerçekleşen basın toplantısına Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hakan Yavuz, Asbaşkan Mehmet Kamanlı, Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Gürsel Oğuz, Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Murat Didin ve Menajer Burak Bıyıktay katıldı. Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Murat Didin, bu hafta çok güzel bir maç oynayacaklarını belirterek, "Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi şu andaki yerinin çok daha yukarısını hak ediyor. Çok iyi bir takım. İyi bir teknik kadrosu ve oyuncuları var. Birkaç tane maçı son dakikalarda şanssız kaybettiler. Ama gerçekten çok iyi basketbol oynuyorlar. Bizim için kolay bir maç olmayacak. Ama biz bütün direncimizi sahaya yansıtıp maçtan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz" dedi.

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hakan Yavuz ise, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nin kurulan takımla ilk senesinde korkulu bir deplasman haline geldiğini söyleyerek, "Kendi evimizde son anlarda kaybettiğimiz maçlar bizi çok üzdü. Yarın oynayacağımız Beşiktaş Cola Turka maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Cola Turka Menajeri Burak Bıyıktay da, yarın oynanacak maçta galip gelmeyi diledi. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Asbaşkanı Mehmet Kamanlı ise, kendi saha ve seyircileri önünde maçı kazanmak istediklerini ifade etti.

(BÇ-FM-İK-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title