Haberler

    Beklenen Windows 10 Yeniliği Göründü!

    Microsoft'un Creators Update ile sunacağı ve belki de kullanıcıları en fazla heyecanlandıran yenilik, herkes için olmasa da, kullanıma sunuldu!

    Geçtiğimiz Ekim ayında Microsoft,ve bir videoda Windows Store'da yayınlanacak temaları da müjdelemişti. Şirket hiç bir zaman tam olarak bu özelliği açıklamamış olsa da, ilk grup temalar mağazada kullanıma açıldı.

    Bu temalar masaüstü arka planınızı, Windows'un renklerini ve seslerini değiştiriyor. Aşağıdaki görüntü 'Dogs in Winter' temasından bir alıntı.

    Maalesef bilgisayarınıza yeni bir tema yüklemek o kadar da basit değil. İlk önce Windows 10'un 14951 Insider yapısına sahip olmalısınız. Daha sonra aşağıdaki listeden temanızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

      İndirdikten sonra, Dosya Gezgini'nden Program Files\WindowsApps'a gidin. İndirdiğiniz temanın ismine sahip olan klasörü açın ve uzantısı .themepack olan dosyaya çift tıklayın.

      Eğer ayarlarınızdan senkronizasyonu açtıysanız, bir Insider bilgisayarınıza bu temalardan birini yüklediğiniz zaman tüm cihazlarınız aynı temaya sahip olacaktır.

      Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

      Microsoft Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title