Haberler

Beklenen Kar Geçte Olsa Yağdı, Kayak Merkezi Açıldı

Beklenen kar geçte olsa yağdı, kayak merkezi açıldı Doğu ve Güneydoğu'daki bir çok ilden Elazığ'a gelen amatör ve Profesyonel kayakçılar, geçte olsa kayak keyfini yaşamaya başladıELAZIĞ - Elazığ'da bin 300 rakımlı Hazarbaba Kayak Merkezi'ne yeterli karın geçte olsa yağmasıyla sezon açıldı.

Beklenen kar geçte olsa yağdı, kayak merkezi açıldı

Doğu ve Güneydoğu'daki bir çok ilden Elazığ'a gelen amatör ve Profesyonel kayakçılar, geçte olsa kayak keyfini yaşamaya başladı

ELAZIĞ - Elazığ'da bin 300 rakımlı Hazarbaba Kayak Merkezi'ne yeterli karın geçte olsa yağmasıyla sezon açıldı. Bir çok ilden gelen kayak severler karın keyfini çıkartmaya başladı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazarbaba Kayak Merkezi'nde bu yıl bir ay gecikmenin ardından kayak sezonu başladı. Elazığ ile birlikte Diyarbakır, Tunceli, Malatya, Batman, Siirt illeri başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu'dan çok sayıda kayak sever, kayak merkezine gelmeye başladı.

Sömestr tatilini fırsat bilen vatandaşlarında, göl manzaralı merkezde kayak yapmaya gelmesiyle yoğunluk yaşanmaya başladı.Tecrübeli kayakçıların da ilgi gösterdiği kayak merkezinde acemi kayakçılar ise düşe kalka kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Hafta sonunu değerlendirmek için kayak merkezine geldiğini belirten Mustafa Atagün, "Hava, doğa ve kayak merkezi çok güzel. Pist bayağı geniş. Doğuda böyle bir yer yok. Göl manzarasında bir yer. Gelen herkes beğeniyor" dedi.

Batmadan geldiğini dile getiren Zülfükar Cebe'de, "Uzun bir yol çektik. Tesis ve kar çok güzel. Bu sene kar az. Çocuklarla kayıp eğleniyoruz. Güzel bir gün" diye konuştu.

Kayak sezonun açıldığını aktaran Merkezin Müdürü Taner Durmuş, "Misafirlerimiz çevre iller olan Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin, Malatya ve Tunceli'den geliyor. Bu yıl tüm kayak merkezlerinde kar seviyesi düşüktü. Bizde de yeni başladı. Geçen yıla göre bir aylık gecikme ile başladık. Şuanda durum iyi ve talep de güzel. Bu yıl valimizin desteği ile pistlerimizde iyileştirme yaptık. Snowboard severler için yeni bir pist yaptık. Kayak odamızı yeniledik ve değiştirdik. Kafeteryalarımız çalışıyor. Bu arada temel kayak eğitimi de veriyoruz. Tüm misafirleri ve kayak severleri bekliyoruz" diye bilgi verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Tunceli Sivrice Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title