Haberler

Bekir Bozdağ, Hayvan Pazarını Açtı

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Kadışehir İlçesi'ndeki hayvan pazarının açılışını yaptı.

Memleketi Yozgat'ta incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kadışehir İlçesi'ndeki hayvan pazarının açılışını yaptıktan sonra, Saraykent İlçesi'ne geçerek burada esnafı ziyaret etti.

Esnaf ile sohbet eden Bozdağ, onların sorunlarını dinleyip, notlar aldı. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, daha sonra doğup- büyüdüğü ilçe olan Akdağmadeni'ne geçerek, burada belediye tarafından yapılacak olan meydan ve çok katlı otoparkın temelini attı.

1993 yılında hayatını kaybeden Türk Halk Müziği sanatçısı Nida Tüfekçi'nin büstünün açılışını da yapan Bozdağ'a, burada Belediye Meclisi'nin aldığı kararla ilçenin altın anahtarı verildi.

Türkiye'nin Somali'ye yaptığı yardımlara değinen Bozdağ, "Şimdi bazıları çıkıp 'Türkiye'de ihtiyaç sahiplerine niye yardım yapılmıyor da Somali'ya yapılıyor' diye eleştiriyorlar. Bunu söyleyenler gidip Somali'de yaşananları görselerdi böyle konuşmazlardı. Başbakanımız ile gidip oradaki insanların ne kadar zor durumda olduğunu gördük" dedi.

Yozgat DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title