Haberler

Bekir Bozdağ'dan Giresunlulara Havalimanı Müjdesi

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bekir Bozdağ, Feshane'de düzenlenen 7.Giresun Günleri'ne katıldı.

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bekir Bozdağ, Feshane'de düzenlenen 7. Giresun Günleri'ne katıldı. Burada Giresunlulara havalimanı müjdesini veren Bozdağ, "Artık havadan gitme devri başlıyor. Kısa bir süre içinde Esenler'den bir işyerine gidene kadar ya da bir ilçeden başka bir ilçeye trafik içinde gidene kadar Giresun'a gitme imkanımız olacak" dedi.

Feshane Kültür Merkezi'nde düzenlenen 7. Giresun Günleri'ne Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve davetli katıldı. Bozdağ burada yaptığı konuşmada, "İstanbul'u sadece İstanbul olarak görmemek lazım. İstanbul dünyanın bir başkenti, kültür başkenti, medeniyet başkenti, tarihi başkenti ama öte yandan da Türkiye'nin bütün illerini bağrında misafir eden, yaşatan, onları koruyan, kollayan bir kent. O yüzden ben İstanbul deyince aklıma Türkiye geliyor. Türkiye İstanbul'dur, İstanbul Türkiye'dir. İstanbul'da 81 ilden yaşayan insanlarımız arasında oluşturduğu ahenk, oluşturduğu sevgi, saygı bağları, oluşturduğu ortaklıklar, oluşturduğu kardeşlikler, bütün ülkemiz için gıpta edilecek güzelliktedir. O yüzden ben başta İstanbul'da yaşayan Giresunlulara, bütün İstanbulluları, Türkiye'nin bütün dillerini, Türkiye'nin bütün inançlarını, bütün renklerini, kültürlerini bağrında misafir edip, huzur, refah içinde yaşatmayı başardığı için İstanbul'da yaşayan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

BOZDAĞ'DAN GİRESUNLULARA HAVALİMANI MÜJDESİ

Giresunlulara hava limanı müjdesini veren Bakan Bozdağ, "Artık havadan gitme devri başlıyor. Kısa bir süre içinde Esenler'den bir işyerine gidene kadar ya da bir ilçeden başka bir ilçeye trafik içinde gidene kadar Giresun'a gitme imkanımız olacak. Onun için bu imkanı iyi değerlendirmek, orayla yavrularımızı buluşturmak ve irtibatı asla koparmamak lazım. Çünkü Sılayı Rahim çok önemli bir şeydir. Peygamberimizin bizzat tavsiye ettiği Sılayı Rahim'i yapanları övdüğünü hepimiz biliyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bekir Bozdağ'a Giresun yöresine ait 'serenti' adlı ahşap bir maket hediye edildi. Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bekir Bozdağ beraberindeki heyetle sergi alanında yapılan 'serenti'yi ziyaret ederek, burada ikram edilen ayranı içti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bekir Bozdağ İstanbul Türkiye Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title