Haberler

Bekar Nikah Memuru Yılda 500 Nikah Kıyıyor

Bartın Belediyesi Evlendirme Memuru Sevilay Varılcı, 2007 Yılı İçerisinde 500 Kişiyi Evlendirirken Kendisi Halen Evlenmedi.

Bartın Belediyesi Evlendirme Memuru Sevilay Varılcı, 2007 yılı içerisinde 500 kişiyi evlendirirken kendisi halen evlenmedi.

Bartın Belediye Başkanlığı Evlendirme Dairesi tarafından 2007 yılı içerisinde 466 nikah kıyıldı. Evlendirme Memuru Sevilay Varılcı, 3 yıllık görev süresi içerisinde bin 500 kişiyi evlendirdi. 2007 yılının son nikahında Remziye Alp ile Cihan İltem'in nikahını kıyan bayan evlendirme memuru Sevilay Varılcı (40), yılda yaklaşık 500 kişiyi evlendirirken kendisi halen bekar yaşıyor. Bayan evlendirme memurunu karşılarında gören Remziye ve Cihan İltem çifti şaşkınlıklarını gizleyemedi. Nikah kostümünü giyen

Sevilay Varılcı, genç çiftin nikahını kıydıktan sonra evlenme cüzdanını, "Yuvayı dişi kuş ayakta tutar" diyerek Remziye İltem'e verdi.

Evlendirme memurluğunu severek yaptığını ifade eden Sevilay Varılcı, "Bir gün inşallah o mutluluğu bende yaşayacağım. İnsanları bir araya getirmek ve onları evlendirmek çok güzel bir duygu. Bir bayan olarak bu güzel duyguyu yaşayanları gördüğümde bende etkileniyorum. Ama açıkçası onların da mutluluklarını paylaşıyorum" dedi.

(MAO-SD-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title