Haberler

Bedük: "Süreç Sona Erdirilemedi"

Dp Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük, "Son Derece İyi Niyetle ve Halkın Beklentisi İstikametinde Merkez Sağdaki Dağınıklığı Ortadan Kaldırmaya Yönelik Birleşme Süreci Başlatılmış İse de Maalesef Sona Erdirilememiştir" Dedi.

DP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük, "Son derece iyi niyetle ve halkın beklentisi istikametinde merkez sağdaki dağınıklığı ortadan kaldırmaya yönelik birleşme süreci başlatılmış ise de maalesef sona erdirilememiştir" dedi.

DYP'nin, Genel Başkan Mehmet Ağar ve Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun açıklamalarına paralel olarak üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade eden Bedük, 27 Mayısta yapılan olağanüstü kongre ile Demokrat Parti (DP) adını aldıklarını ve ANAVATAN'ın DP ile birleşme kararı almasını beklediklerini kaydetti.

Parti tüzüğünde değişikliğe giderek ANAVATAN'dan gelecekler için Genel İdare Kurulu (GİK) üye sayısını 50'ye çıkardıklarını anımsatan Bedük, şunları söyledi:

"Son derece iyi niyetle ve halkın beklentisi istikametinde merkez sağdaki dağınıklığı ortadan kaldırmaya yönelik birleşme süreci başlatılmış ise de maalesef sona erdirilememiştir.

Demokrat Parti olarak seçime tek başımıza gireceğiz. Halkımızın DP'yi en iyi şekilde değerlendireceğine ve iktidar yapacağına inanıyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title