Haberler

Bedrettin Dalan: "Bana Mutlaka Dokunacaklardı Ama Dokunamadılar"

Ergenekon davasında hakkında çıkarılan yakalama kararı kaldırıldıktan sonra dün gece Türkiye’ye dönen Bedrettin Dalan, kurucusu olduğu Yeditepe Üniversitesi’nde öğrencilere hitap etti.

Ergenekon davasında hakkında çıkarılan yakalama kararı kaldırıldıktan sonra dün gece Türkiye'ye dönen Bedrettin Dalan, kurucusu olduğu Yeditepe Üniversitesi'nde öğrencilere hitap etti. Dalan, "Mutlaka bana dokunacaklardı, dokunmak istediler ama dokunamadılar" dedi.

Ergenekon davasının firari sanığıyken, hakkındaki yakalama kararı kaldırılınca yaklaşık 7 yıl sonra Türkiye'ye dönen Bedrettin Dalan, Yeditepe Üniversitesi'nde alkışlarla karşılandı. Üniversitenin girişinde aracından inen Dalan, alkışlar eşliğinde içeri girdi. Türkiye'ye dönüşünün ilk gününde Yeditepe Üniversitesi'nde öğrencilere hitap eden Bedrettin Dalan, "Belki 70 yıla uzanan bir derin komplonun içinde maalesef ülkemiz. O derin komployu kırabilmek, ülkemizi Atatürk'ün kurduğu istikamette yürütebilmek adına İSTEK Vakfı'nı, İstek Okulları'nı ve Yeditepe Üniversitesi'ni bir zincir olarak kurdum. Bundan daha büyük bir kabahatimiz olamazdı ve mutlaka bana dokunacaklardı, dokunmak istediler ama dokunamadılar" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeditepe Üniversitesi Bedrettin Dalan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title