Haberler

Bedensel Engelliler ile Şöhretler Karması Dostluk Maçında Buluştu

Samsun'da, '10-15 Mayıs Engelliler Haftası' Etkinlikleri Kapsamında Şöhretler Karması ile Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü Arasında Oynanan Dostluk Maçında Renkli Görüntüler Yaşandı.

Samsun'da, '10-15 Mayıs Engelliler Haftası' etkinlikleri kapsamında Şöhretler Karması ile Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan dostluk maçında renkli görüntüler yaşandı.

10-15 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Haluk Ulusoy Suni Çim Saha'da Samsunsporlu eski futbolcuların bulunduğu Şöhretler Karması ile Bedensel Engelliler Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Maçın başlama vuruşunu Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy yaptı. Bedensel Engelliler Futbol Takımı'nda koltuk değnekleriyle maça çıkan Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yakup Özden oynadığı futbol ile dikkat çekerken, karşılaşmanın ilk yarısı Şöhretler Karması'nın 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Maçın 2. yarısının daha etkin olan Bedensel Engelliler beraberliği sağladı ve öne geçti. Şöhretler Karması'nın son dakika golü ile dostluk maçı 4-4 berabere bitti. Maç öncesi koltuk değnekleri ile rövaşata gösterisi yapan Yakup Özden'i spor severler ilgiyle izledi.

(İG-SA) 14.05.2008 17:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title