Haberler

Bedensel Engelli Rizeli Yüzücüler İlk Şampiyonalarında Madalya Sevinci Yaşadı

Aksaray Olimpik Yüzme Havuzu'nda geçtiğimiz günlerde yapılan Bedensel Engelliler Yüzme Paralimpik Türkiye Şampiyonası'nda Rize'li sporcular göz doldurdu.

32 kulüpten 150 engelli sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası'ndan madalya ile dönen sporcular Semanur Kutanis, Mustafa İnanç Er, Azranur Yazıcı ve Antrenörleri Şeyda Belli Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Antrenörleri Şeyda Belli, yarışmaya çok kısa bir süre zarfında hazırlandıklarını bu kısa süre içersinde Rize'yi başarı ile temsil eden sporcularıyla gurur duyduğunu ve maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik olmak üzere emeği olan herkese teşekkür etti.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Toplumun farklı kesimlerini yaşamlarını kolaylaştırmak, hayat standartlarını yükseltmek için bu tür organizasyonlara katılarak bireylerimize değerli olduklarını hissettirmek istiyoruz. Müsabakada yarışan sporcularımız hepsi çok kısa bir sürede bu başarıyı elde etmişlerdir. Semanur Kutanis'in 1 tane 4.lük madalyası ve 2 tane Türkiye 2.ciliği bulunmakta bu başarıyı sadece 2 aydır yapmış olduğu çalışmalar ile elde etti. Azranur Yazıcı henüz 8,5 yaşında olmasına rağmen Türkiye şampiyonasında 4.'lük madalyasını almayı hak etti. 15 yaşında olan Mustafa İnanç Er ise 4 tane Türkiye 4.'lüğü madalyası alarak 2,5 ayda yaptığı performanslı çalışması ile hak ettiği yere geldi. Görüyoruz ki sporcularımızın her biri yaptıkları işten mutlu olarak başarıları ile Türkiye Şampiyonası'ndan geri geldiler. Burada emeği büyük olan başta aileleri olmak üzere antrenörleri ve kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Çelik Aksaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title