Haberler

Bedava Estetik Ameliyatına Rağmet

Hakkari Valiliği ile Interplast Türkiye Derneği'nin Ortaklaşa Organize Ettiği Çalışma Kapsamında Vatandaşlara Ücretsiz Estetik Cerrahi Tedavi Yapılacağı Belirtilmesi Üzerine, Devlet Hastanesi'ne 2 Gün İçersinde Yaklaşık 55 Kişinin Başvurduğu Bildirildi.

Hakkari Valiliği ile Interplast Türkiye Derneği'nin ortaklaşa organize ettiği çalışma kapsamında vatandaşlara ücretsiz estetik cerrahi tedavi yapılacağı belirtilmesi üzerine, Devlet Hastanesi'ne 2 gün içersinde yaklaşık 55 kişinin başvurduğu bildirildi.

Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Hasta Hakları Birimi'ne kayıtlarını yaptıran ve estetik olmak isteyenlerin içersinde bayanların çoğunlukta bulunduğu bildirildi. Kayıt yaptıran birçok bayanın dudak, kulak ve burundan estetik olmak istedikleri öğrenildi. Yetkililer, estetik ameliyat önceliğini doğuştan kusurlu, dudağı, çatlayan, yüzü yanan, kepçe kulak diye hitap edilen kişilere verileceğini belirttiler. Konunun duyurulmasıyla birlikte 2 gün içersinde hasta hakları birimine yaklaşık 55 kişinin müracaat ettiği bildirildi.

Yetkililer, estetik ameliyat için müracaat edenlerin ilgili doktorlardan gerekli muayeneleri ve işlemleri hazırlandıktan sonra ameliyat için hazır hale getirileceklerini ve uzman doktorların gelmesiyle birlikte randevulu sistemle vatandaşların ameliyat edileceğini belirttiler. Yetkililer ayrıca bu kapsamda 9-16 Haziran 2007 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi uzman doktorları tarafından her türlü eksikliği tamamlanan Hakkari Devlet Hastanesi'nde estetik ameliyatların ücretsiz olarak yapılacağı ifade ettiler.

Hasta Hakları Birimi'ne kayıt yaptırmaya gelen Sadi Korkmaz isimli vatandaş ise, bu imkanları Hakkari'ye sağlayan Hakkari Valiliği'ne minnettar olduklarını, gönüllü olarak gelen doktorlara ise şükranlarını sunduklarını belirtti.

(FT-MET-Y)

01.06.2007 11:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title