Haberler

Beckham Ütü Yaparsa!

Tüm Dünyanın Gözünün Üzerinde Olduğu Victoria-david Beckham Çifti, Ok Dergisi İçin İlginç Bir Projeye İmza Attı.

TÜM DÜNYANIN GÖZÜNÜN ÜZERİNDE OLDUĞU VİCTORİA-DAVİD BECKHAM ÇİFTİ, OK DERGİSİ İÇİN İLGİNÇ BİR PROJEYE İMZA ATTI.

Çift, 'Şöhrete kavuşmasalardı nasıl yaşarlardı' sorusunu fotoğraflarla hayranlarına sundu. İşte o projeden ilginç bir görüntü...

Victoria Beckham, tüm ev kadınları gibi bulaşık yıkamaktan bıkar, eşinin başının etini yiyip onu da kendisiyle birlikte mutfağa girmeye zorlardı.

Tüm işleri hizmetçileri tarafından görülen Victoria Beckham, mütevazı yaşamında evin tüm yükünü üstlenir, yıkadığı giyecekleri ise muhtemelen terasa gerdikleri ipe asmak zorunda kalırdı.

Ev işlerinden hayli yorulan ve biraz dinlenmek için küvete giren Victoria Beckham ünlülerin hayatını magazin dergilerinden takip edip iç geçirirken, futbola meraklı olan eşi de tuvalette gazetelerin spor sayfalarını karıştırırdı.

Elinden pek iş gelmeyen Victoria Beckham, eşinin çok değer verdiği tişörtlerini ütülerken bu işi de eline yüzüne bulaştırırdı. David Beckham da çaresiz, ütüyü onun elinden alıp kendi işini kendi görmek zorunda kalırdı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title