Haberler

Beckham'a Takım Arkadaşı Oluyor

Hakan Şükür'ün, Dünyaca Ünlü Futbol Yıldızı David Beckham'ın Takımı Galaxy'ye Transfer Olması Gündemde.

Hakan Şükür'ün, dünyaca ünlü futbol yıldızı David Beckham'ın takımı Galaxy'ye transfer olması gündemde.

Akşam gazetesinin haberine göre: "Son yaşanan olaylarla morali iyice bozulan Hakan Şükür’e Hollandalı eski dostu Ruud Gullit’ten ilginç bir telefon geldi. Beckham’ın takımı Galaxy’nin yeni teknik direktörü Gullit’in, Hakan’ı arayıp, Amerika’ya gelmesini istediği öğrenildi. Katar ve Dubai’den de teklifler alan Hakan’ın, Galaxy ile görüşmeler yapmak için önümüzdeki hafta Amerikan takımının yöneticilerini İstanbul’a davet ettiği öğrenildi. Jübileyi kesinlikle düşünmeyen emektar oyuncu kararını bu görüşmeden sonra verecek.

PSİKOLOJİK BASKI

OCAK ayında Hakan’la yollarını ayırmak isteyen yönetimin yıldırma politikası uyguladığı öne sürüldü. Bir yöneticinin Hakan’a “Taraftarlar, son olayların sorumlusu olarak seni görüyor. Senin aleyhinde tezahürat yapacaklarını duydum. Engel olmaya çalışıyorum” dediği öğrenildi. Hakan Şükür’ün bu konuşmayı yakın çevresiyle paylaştığı ve “Beni istemediklerini açıkça belli ediyorlar. Gitmem için zemin hazırlıyorlar. Psikolojik baskı yaparak takımdan ayrılmamı bekliyorlar” ifadelerini kullandığı belirtildi. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title