Haberler

Bebka'nın 2018 Yılı Mali Destek Programları Tanıtıldı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)'nın, 2018 yılı mali destek programları Bilecik'te yapılan toplantı ile tanıtıldı.

Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında Bilecik Valiliği'nde gerçekleşen toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim katıldı.

Toplantıda açılış konuşması yapan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, BEBKA'nın Bilecik ile ilgili mali destekte bulunanları kamuoyuyla paylaşmak üzere bir araya geldiklerini belirtti. Büyükakın, "Vaktimiz iyice daraldı buradan sonra TSO' da bir toplantımız daha var. Oraya yetişmek için ve tekrardan kaçınmak için soru cevaba fırsat kalsın diye direk sunumla başlayalım. Ondan sonra zaman kalırsa yine soru cevap şeklinde devam ederiz. Burada kritik şey şu arkadaşlar. Toplamda 16 milyon kaynak halinde projeler var. Bilecik'ten ne kadar çok proje çıkarsa Bilecik bu kaynaklardan o kadar çok faydalanmış olacak. Dolayısıyla sizin aracılığınızla önümüzdeki Salı günü yapılacak toplantı ne kadar iyi duyurulursa, bunun önemi ne kadar fark ettirilirse, üniversitemizin BEBKA'nın çalışmalarıyla da bu desteği sağlamaya çalışacağız. Sizlerden beklentimiz bu konuda farkındalığın arttırılması" dedi.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın'ın konuşmasının ardından BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim tarafından konuyla ilgili slayt gösterisi yapılmasıyla toplantı sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bilecik Valiliği Selim Yağcı Eskişehir Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title