Haberler

Bebeköy Toy Mekansız'da Üç Stand-Up Gösterisi Art Arda!

Güncelleme:

Tiyatro, oyunculuk ve yazarlık gibi sahne sanatlarının en önemli disiplinlerini tek bir çatı altında toplayan TOY İstanbul'un ikinci sahnesi Bebeköy TOY Mekansız'da gösteriler başladı.

Bebeköy Backbar'ın içerisinde yer alan Bebeköy TOY Mekansız'da; 23 Kasım Perşembe akşamı Cem İşçiler, 24 Kasım Cuma akşamı Deniz Alnıtemiz, 25 Kasım Cumartesi akşamı ise Lesli Karavil stand-up gösterilerini sahneleyecek.

Tek bir lokasyona bağlı kalmadan, yavaş yavaş büyümeyi ve İstanbul'un farklı noktalarına yayılmayı hedefleyen TOY Mekansız, ilk adımlarını Bebeköy Backbar'da stand-up gösterileri ile atıyor. Komedi için yeni bir cazibe merkezi oluşturmak hedefiyle TOY İstanbul tarafından hayata geçirilen Bebeköy TOY Mekansız, her hafta stand-up dünyasının bilinen isimlerini sahnesinde ağırlıyor.

Bebeköy TOY Mekansız'da 23 Kasım 2017, Perşembe akşamı Cem İşçiler; stand-up'a ilk başladığı zamandan bugüne uzanan eğlenceli hikâyelerini anlatacak. İşçiler, bugüne kadar 10 ilde, 200'den fazla sergilediği tek kişilik gösterisi "Açık Konuşuyorum"a, popülaritenin hayatına getirdiği değişiklikleri de eklediği yeni gösterisi "Komik olan ben değilim" ile devam ediyor. Hem çalışıp hem de sahneye çıkan, izleyicisiyle çoğu kez metrobüslerde karşılaştığı için bir türlü "Sahne Sanatçısı" havasına bürünemeyen komedyen, yine aileden birisiymiş gibi eğlendirecek.

24 Kasım 2017, Cuma akşamı ise, "Moral Bozukluğu ve 31" adlı filmi, "Küçük Hesaplar" dizisi, "Sevginin Gücü" adlı radyo programı gibi projelerinden ve TEDx konuşmalarıyla tanınan Deniz Alnıtemiz, Bebeköy TOY Mekansız'da izleyicilerle buluşacak. Alnıtemiz, 65 dakikalık kahkaha dolu şovuyla hafızalarda iz bırakacak.

Kadın mizahını sahneye taşıyan oyuncu ve yönetmen Lesli Karavil ise biriktirdiği kahkaha dolu hikâyeleri ve hayatın basit ama komik anlarını anlattığı stand-up gösterisiyle 25 Kasım 2017, Cumartesi akşamı Bebeköy TOY Mekansız'da sahne alacak. 90 dakika boyunca izleyenleri, muhteşem bir enerji ve samimiyetle kahkahalara davet eden Karavil, teknoloji özürlü olmanın sancılarını, yurt dışına kaçış planlarını, kadın olmanın zorluklarını ve daha bir sürü komik hikâyesini anlatıyor.

Başlama saati 20.30 olan gösterilerin biletleri, Biletix'ten ve Bebeköy TOY Mekansız'dan temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Öğretmenler Günü İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title