Haberler

Bebeği ile Yolda Yürüyen Kadının Telefonu Çalındı

Bebeği ile yolda yürüyen kadının telefonu çalındı Kapkaç mağduru kadın, büyük şok yaşadı Cep telefonunu çalarak kayıplara karışan 2 şahıs kayıplara karıştıGAZİANTEP - Gaziantep'te ilaç almak için bebeği ile dışarıya çıkan kadının cep telefonu, kimliği belirlenemeyen iki kişi tarafından çalındı.

Bebeği ile yolda yürüyen kadının telefonu çalındı

Kapkaç mağduru kadın, büyük şok yaşadı

Cep telefonunu çalarak kayıplara karışan 2 şahıs kayıplara karıştı

GAZİANTEP - Gaziantep'te ilaç almak için bebeği ile dışarıya çıkan kadının cep telefonu, kimliği belirlenemeyen iki kişi tarafından çalındı. Kimliği belirlenemeyen şahıslar, peşinden koşan esnafa rağmen izini kaybettirdi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi'nde ikamet eden 27 yaşındaki G.T., 14 aylık bebeği E.T. ile bugün öğlen saatlerinde ilaç almak için sokağa çıktı. Genç kadının cebindeki telefon, eczaneden eve dönerken kendisini takip ettiği tahmin edilen ve kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi tarafından çalındı. Telefonu çalan şahıslar kaçarken, olayı gören terzi İlyas Polat, elindeki işini bırakarak şahısların peşine koştu. Polat, tüm çabasına rağmen şahıslara yetişemedi.

Bebeğinin yanında korkulu anlar yaşadığını belirten kadın, başından geçenleri şöyle anlattı, "Telefonda eşimle konuşuyordum, telefon konuşmam bittikten sonra cebime koydum arkamdan gelen iki şahıstan beyaz gömlekli 21-25 yaşlarındaki gaspçı hızlı bir şekilde telefonumu gasp edip kaçtı."

Kapkaç mağduru G.T.'nin yardım sesini duyarak şahısların peşine koşan terzi İlyas Polat ise "Dışarıdan gelen ses üzerine dışarı çıktım. Gaspçının yüzünü görmedim, uzaktan gördüm. Koştum yakalamak için ama yetişmedim" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından polis, olay yerinde inceleme yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarının peşine düşen polis, şahısların kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Şahinbey 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title