Haberler

BBP Sakarya İl Kongresi Yapıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Teşkilatı'nın 2. Olağan Kongresi, Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun da katılımıyla yapıldı.

Baltürk Otel'de yapılan ve Tuncay Toçoğlu'nun tek aday olarak katıldığı kongrede bir konuşma yapan Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu, kongrenin hayırlı olmasını diledi. Yazıcıoğlu, "BBP, TBMM'de tek milletvekiliyle temsil ediliyor. Bana seçim zamanı çok şey söylediler. Ama ben bağımsız olarak seçime girdim ve şimdi de partimin başındayım" dedi.

Türkiye'nin bugünlerde çok dikkatli olması gerektiğini belirten Yazıcıoğlu, "Ortadoğu'da kapalı kapılar arkasında bir takım işler dönüyor. Kürt devleti kurmaya çalışıyorlar. Bunlar kürt devleti değil musevi devleti kurmaya çalışıyorlar ve İsrail'in hayellerini gerçekleştirmek istiyorlar" şeklinde konuştu.

Yazıcıoğlu'nun konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Tek aday olarak seçimlere giren Tuncay Toçoğlu, BBP Sakarya İl Başkanı olurken, yönetim kurulu üyeliklerine ise M.Emin Çilingir, Necati Çarboğa, Ekrem Uzun, Aykut Özbalaban, Muammer Salık, Ergün Birinci, Recep Şen, Ali Uzun, Ali Ekşi, Haluk Yılmaz, Abdulmelef Ayyıldız, İzzet Makas, D. Zafer Yücel, Serpil Uygun, Hüdaverdi Kervankıran, Gülsen Nargül ile Vedat Aslan seçildi.

(MK-AK)

25.11.2007 18:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title