Haberler

BBP Şahinbey İlçe Teşkilatından Ahde Vefa

Büyük Birlik Partisi (BBP) Şahinbey İlçe Teşkilatı, 31 Ocak 1983 Tarihinde Asılarak İdam Edilen Ülkücü Hareket'in Önde Gelen İsimlerinden Olan Ahmet Kerse'yi Mezarı Başında Ziyaret Etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Şahinbey İlçe Teşkilatı, 31 Ocak 1983 tarihinde asılarak idam edilen Ülkücü Hareket'in önde gelen isimlerinden olan Ahmet Kerse'yi mezarı başında ziyaret etti.

Mezar başında düzenlenen ziyarete, BBP Kurucular Kurulu Üyesi Fevzi Koçoğlu, BBP Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Oğuz Osanmaz, BBP Şahinbey Yönetim Kurulu üyeleri ve BBP Şahinbey İlçe Gençlik Kolları üyeleri katıldı. Ziyarette, Ahmet Kerse'nin mezarı başında Kuran-ı Kerim okunduktan sonra, BBP Kurucular Kurulu Üyesi Fevzi Koçoğlu bir açıklama yaptı. Koçoğlu, Ahmet Kerse ile beraber 12 Eylül öncesi Ülkü Ocakları'nda beraber çalıştıklarını ve Kerse'nin kendisini davasına adamış bir Ülkücü olduğunu belirtti. Koçoğlu ayrıca, ziyareti düzenleyen BBP Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Oğuz Osanmaz ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına teşekkür etti.

BBP Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Oğuz Osanmaz ise, "1979 yılında tutuklanarak konulduğu cezaevinde dört yıla yakın yattıktan sonra, 12 Eylül adaletsizliğinin kurbanı olarak Gaziantep Cezaevi'nde 31 Ocak 1983 sabahı asılarak şehit edilen Ahmet Kerse'yi, yeni nesile unutturmamak için bu ziyareti düzenledik. Gaziantep'teki diğer Ülkücü Şehitlerimizin mezarlarını da ziyaret edeceğiz. Şehitlerimiz gururumuzdur. Onları unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.

(TB-TB-Y) 28.06.2008 16:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title