Haberler

BBP Lideri Yazıcıoğlu, Sivasspor Yönetimi'ni Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Sivasspor'un Aldığı Başarıların Anadolu Takımlarının Ligde Başarılı Olamayacağı Yönündeki Ön Yargıyı Ortadan Kaldırdığını Söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Sivas spor'un aldığı başarıların Anadolu takımlarının ligde başarılı olamayacağı yönündeki ön yargıyı ortadan kaldırdığını söyledi.

Sivas'a gelen BBP Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, Vali Lütfullah Bilgin Sivas spor Tesisleri'nde Başkan Mecnun Odyakmaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kulüp binası girişinde Başkan Odyakmaz, bazı yönetim kurulu üyeleri ve Sivas spor takım kaptanı Mehmet Yıldız tarafından karşılanan Yazıcıoğlu, Kırmızı-beyazlı ekibin ligde aldığı başarı sonuçlarla gurur duyduğunu belirterek, "Gerçekten gurur duyuyoruz. Önceden 'Sivassporluyuz' sözünü biraz yavaş söylüyorduk. Şimdi

sorulduğunda ise 'Sivassporluyuz' diyoruz. Şimdi gururla taraftarlık yapıyoruz. Her yerde bunu söyleyebiliyoruz. Gittiğimiz yerlerde bizi tebrik ediyorlar. Bu da güzel bir duygu" diye konuştu.

Sivas spor'un aldığı başarılar nedeniyle tüm takımı ve yönetimi kutlayan Yazıcıoğlu, "Top yuvarlak, saha düz. Ama o topun peşinde koşan sporcularımız gereken gayreti göstermemiş olsa, bu başarılar elde edilemez. Futbol bir takım oyunu. Onun için takım olarak oynandığında, takım ruhu yakalandığında başarı elde edilmiş oluyor. Bu takımı en güzel şekilde oluşturmuş ve bugün uyumlu bir şekilde başarıya koşturan değerli arkadaşlarımıza bir kere daha teşekkür ediyorum" dedi.

Sivas spor'un ligde aldığı başarının Anadolu takımları üzerindeki ön yargıyı ortadan kaldırdığını da vurgulayan Yazıcıoğlu, " 'Anadolu takımları istikrarı sağlayamaz' gibi kanaatler vardı. Onu da Sivas spor yıkıyor. 'Anadolu takımı belli bir atılım yapsa da onu sürdüremez' gibi düşünceler vardı. Bunları Sivas spor, inşallah yıkıyor diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Sivas spor Başkanı Mecnun Odyakmaz ise, takıma verilen destek sürdüğü müddetçe Sivas spor'un başarısının artarak devam edeceğini ifade etti. Odyakmaz, "Sayın genel başkanımızın, her ne kadar maçlarımızı izleyemese bile sürekli bizden skor aldığı için ne kadar ilgili olduğunu biliyorum. Ve onun sürekli manevi şahsiyetini yanımızda hissediyoruz. Kendisine hem bu ziyaretten dolayı hem de ilgisinden dolayı teşekkür

ediyorum. Sizlerin de desteğiyle Sivas spor'un yükselişi devam edecek. Biz de tüm taraftarlarımızla gururla, başlar dik bir şekilde spor dünyası içerisinde yolumuzu alacağız" dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Odyakmaz, transfer konusunda ilk yarının bitimine kadar konuşma yasağı getirdiklerini belirterek, "Transfer sezonu başladığında hep beraber oturup konuşacağız. Herkes açık yürekliliğiyle ne yapmak istediğini açıkça söyleyecek. Biz de buna göre bir yol haritası çizeceğiz. O yüzden transfer sezonu başlayana kadar, transfer konuşmalarını kapattık. Hem futbolcularımız, hem biz bu konuda konuşmama kararı aldık" diye konuştu.

(İG-YS-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title