Haberler

BBP Lideri Yazıcıoğlu Kocaeli'de

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Partisinin Kocaeli İl Teşkilatı'nı Ziyaret Etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin Kocaeli İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

BBP'nin Kocaeli il binasını ziyaret edip partililerle buluşan Yazıcıoğlu, gündemdeki sınır ötesi operasyonla ilgili soruları cevaplandırdı. Yazıcıoğlu, sınır ötesi operasyonla ilgili olarak, "Acilen ödenek çıkarılarak gerekli sistemler oluşturulsun, bölge tam olarak kontrol altına alınsın. Terörle amansız mücadele verilirken ve operasyonlar yapılırken diğer taraftan da tüm Türkiye'ye kafa tutan Barzani'yi ele geçirecek bir operasyon yapılmalıdır. İktidar kabul ettiği sınır ötesi operasyonu en yakın

zamanda uygulamalıdır" dedi.

Yazıcıoğlu, ABD ile ilgili sorulara ise, "ABD ile birlikte bir sınır ötesi operasyon yapmak kediye ciğer teslim etmektir" yanıtını verdi. BBP lideri ayrıca, "PKK ve Barzani bahçede beslenen kurbanlık koyundur, zamanı geldiğinde kesilecektir" diyerek teröre karşı olan tepkisini de ortaya koydu.

Güneydoğu halkının terörden bıkmış halde olduğunu dile getiren Yazıcıoğlu, tüm temennisinin terörün bir an önce yok edilmesinden yana olduğunu sözlerine ekledi. Daha sonra partisinin Kocaeli teşkilatından ayrılan Muhsin Yazıcıoğlu, partililerle birlikte Kocaeli Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

(OA-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title