Haberler

BBP Lideri Yazıcıoğlu Gebze'de Fetih Programına Katıldı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde BBP İlçe Teşkilatı Tarafından Hazırlanan İstanbul'un Fethini Anma Programı, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Katılımıyla Yapıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde BBP İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan İstanbul'un fethini anma programı, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun katılımıyla yapıldı.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ilk önce Darıca İlçe Teşkilatı'nın açılışını yaptı. Ardından Gebze'de düzenlenen İstanbul'un fethini anma programına katılan Yazıcıoğlu, partiye yeni katılan 150 kişilik gruba rozetlerini taktı. Slayt gösterileri ve günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından kürsüye gelen Yazıcıoğlu, fetih deyince toprak işgalinin değil peygamberin övdüğü bir neslin akla gelmesi gerektiğini ifade etti. Yazıcıoğlu, "Fetihle birlikte batının köhnemiş medeniyeti sona erdi. Yerine İslam'ın ve Türk'ün medeniyeti geldi. Fatih Sultan Mehmet'in tarihin dibine gömdüğü ve değiştirdiği tarih köhnemiş bir çağdı. Ardından Türk'ün insanlık anlayışı, ilmi ve feni ile yepyeni bir çağ anlayışı geldi. Tarihin ilerleyen safhalarında ilk dış borcunu alan devlet çökmeye başladı. Bazı aydınlarımız başta olmak üzere batıya duyulan hayranlık arttı. Avrupa'daki gelişmelere özenir olduk kendimizi onlardan küçük görmeye başladık. Yapılan meşrutiyetlerle Avrupa'da ki gelişmeler yakalanılacak sanıldı. Ama olmadı" diye konuştu.

Programa Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Recep Uçar, Gebze İlçe Başkanı Fatih Kürşat Demir, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Ayan, İstanbul İl Başkanı Kazım Apaydın, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mustafa Kaya Tuzu, Kocaeli İl Başkanı Nurettin Bulut, çok sayıda davetli ve partili katıldı.

(MEA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title