Haberler

BBP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Çayır'ın Esnaf Ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Remzi Çayır, Elbistan'da esnaf gezilerini sürdürdü.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Remzi Çayır, Elbistan'da esnaf gezilerini sürdürdü.

Çalışmalarla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Çayır, BBP olarak bu seçim öncesinde çok ciddi bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi.

Çayır, şöyle konuştu:

"Artık son 5-6 güne girildi. 12 Haziran seçimleri öncesi bölgemizi köy köy gezdik. Mahallelerde ciddi katılımlı mitingler yaptık. Esnaf ziyaretlerimiz oldu. Ben 12 Haziranda sürprizin Büyük Birlik olacağını umut ediyorum. Her evden bir oy kampanyasının toplumda bir karşılığı oldu. Toplum buna duyarsız kalmıyor. Eğer düşündüğümüz gibi olursa yüzde 10 barajı aşılır. Türkiye Büyük Millet Meclisinde Anadolu çocukları, sağa sola yaslanmayan, sadece Allah'a ve Türk milletine yaslanan bir milletvekillerinin olduğu bir grup olacak. Bu grubun adı da Büyük Birlik olacak. Muhsin Yazıcıoğlu'nun davası yaşatılacak. Yeryüzüne, Türkiye'ye halleri, cinsleri ne olursa olsun bütün insanlık için adalet isteyeceğiz. "

Yürütülen bu çalışmanın bir semeresinin olacağına inandığını kaydeden Çayır,

"Çünkü samimiyetle çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. İnşallah güzel sonuçlarla seçimi sonlandıracağız" dedi.

BBP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Remzi Çayır, İlçe Başkanı İbrahim Alagöz ve beraberindeki heyet, ziyaret turlarının devam edeceğini söylediler.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title