Haberler

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nun Sivas Temasları

Sivas'ın Suşehri İlçesine Bağlı Çataloluk Beldesindeki Parti Binasının Açılışını Yapan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Meclisin Artık Cumhurbaşkanı'nı Seçmesi Gerektiğini Savundu.

Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Çataloluk beldesindeki parti binasının açılışını yapan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, meclisin artık Cumhurbaşkanı'nı seçmesi gerektiğini savundu.

Öğle saatlerinde Suşehri ilçesine gelen ve daha sonra da Çataloluk beldesine geçen Yazıcıoğlu, burada dualar eşliğinde partisinin hizmet binasını açtı. Ardından partililere konuşma yapan Yazıcıoğlu, meclise girdikten sonra Sivas ve ülke çıkarları için çalışacağını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi süresince bazı konuşmalar yapan CHP lideri Deniz Baykal'ı eleştiren Yazıcoğlu, Baykal'ın yaptığı sert ve anlamsız açıklamaları nedeniyle Meclis'te ve Türkiye'de karmaşalara neden olduğunu söyledi. Yazıcıoğlu, Cumhurbaşkanı'nın artık seçilmesi gerektiğini de belirterek, "TBBM'nin 126 gündür yeni Cumhurbaşkanı'nı seçememesi, Türkiye'nin başka meselelerine eğilmesini engelliyor. Artık demokratik ortamda Anayasa'nın gerekleri çerçevesinde yeni Cumhurbaşkanımızı seçmeliyiz. Ama CHP

Genel Başkanı Deniz Baykal'ın anlamsız hırslı tavırları hem meclisi hem de halkımızı germekte Cumhurbaşkanlığı için üç aday ortaya çıkmış. Biz de adaylar içerisinden bizleri ziyaret ederek kendilerine destek isteyen ve anayasanın kuralları çerçevesinde tarafsız hizmet vereceği sözünü veren Abdullah Gül'e istemesek de huzur için desteğimizi verdik" dedi.

Açıklamadan sonra Yazıcoğlu, partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

(SY-İG-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title