Haberler

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den 10 Kasım mesajı Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, imkansızlıkların nasıl bir mucizeye dönüşebileceğini tüm dünyaya gösteren bir lider olduğunu belirtti.

Destici, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Atatürk'ün Cumhuriyet ile, Türk milletine, yıkılan bir imparatorluğun hüznünden kanla ve gözyaşıyla yeşeren aydınlık bir gelecek miras bıraktığını ifade etti.

Atatürk'ün bunları milleti için, milletine güvenerek, milletiyle yaptığını kaydeden Destici, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Eğer inanıyorsanız, imkansızlıkların nasıl bir mucizeye dönüşebileceğini tüm dünyaya göstererek, dünya üzerindeki tüm mazlum milletlere örnek olan, İstiklal Savaşı'mızın muzaffer komutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı, cumhuriyetimizin kurucusu, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 81. yılında sevgiyle, saygıyla, rahmetle anıyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici 10 Kasım Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title