Haberler

BBP Genel Başkanı Destici'nin Sağlık Durumu

Geçirdiği trafik kazasında yaralanan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, bu gece hastanede tedbiren gözetim altında tutulacağı bildirildi.

Geçirdiği trafik kazasında yaralanan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, bu gece hastanede tedbiren gözetim altında tutulacağı bildirildi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Destici'nin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve gerekli tüm tetkiklerin yapıldığını belirtti.

Kapıcıoğlu, "Kendisini bu gece hastanemizde misafir edeceğiz. Bu tamamen tedbir amaçlı. Yarın sabah gerekli kontroller uzman ekiplerce yapıldıktan sonra taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

Kapıcıoğlu, bir gazetecinin, "Bugünkü açıklamanızda Sayın Destici'nin bugün taburcu olacağını söylemiştiniz. Bir değişiklik mi oldu-" sorusu üzerine,

"Hayır. Genel durumunda hiçbir değişiklik yok. Bilakis geldiğinden çok daha iyi durumda. Ancak uzman arkadaşlarımızın tavsiyesi böyle" diye konuştu.

Destici'nin ciddi bir travma geçirdiğini hatırlatan Kapıcıoğlu, "O bakımdan bu gibi ciddi travma geçiren hastalarımızı tedbir amaçlı bir gece 12-24 saat gözetimde tutuyoruz. Belki bu evde de olabilir, ama tedbir amaçlı gözlem altında tutmak daha iyi olacak" ifadesini kullandı.

Kapıcıoğlu, yarın sabahki değerlendirmelerin ardından Destici'nin taburcu edilmesinin planlandığını yineledi.

Muhabir: Fevzi Çakır/Selma Bıyıklı Adabaş

Yayıncı: Ziver Büyüktaş - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Destici Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title