Haberler

BBP Genel Başkanı Destici'den Van ve Siirt şehitleri için başsağlığı mesajı

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Van'da düşen keşif uçağında ve Siirt'te teröristlerle girilen sıcak çatışmada şehit düşen emniyet mensupları için başsağlığı mesajı yayımladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Van'da düşen keşif uçağında ve Siirt'te teröristlerle girilen sıcak çatışmada şehit düşen emniyet mensupları için başsağlığı mesajı yayımladı.

Destici, Van'da keşif yapan uçağın kırıma uğraması sonucu 2'si pilot 7 polisin şehit olması ve Siirt'in Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde çıkan çatışmada ağır yaralanan 2 polis memurunun şehit olması ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Destici, "Ruhların şad mekanları cennet olsun. Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Ülkemizin ve Büyük Türk Milletinin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Destici, açıklamasında şunları kaydetti:

"Ülkemiz terörün tüm unsurlarına karşı topyekun askeriyle, polisiyle, korucusuyla güçlü bir mücadele veriyor ve mücadelenin de sonucu alınıyor. İçişleri Bakanlığımız, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bütün personeliyle teröre göz açtırmıyor. Ülke sınırları içerisinde terör ve terörist sayısı azaltılmış durumda. Başta Suriye ve Irak'ın kuzeyi olmak üzere pek çok noktada hem teröristleri inlerinde imha etmek hem de hudut güvenliğimizi sağlamak hem ülkemizin birliğine bütünlüğüne kast eden alçakları tesirsiz hale getirmek için operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Rabbim bu mücadele de kahraman ordumuzun, kahraman güvenlik güçlerimizin, polislerimizin yar ve yardımcısı olsun. Onları mansur ve muzaffer eylesin. Hem kalbimiz hem de dualarımız onlarla birlikte. Rabbim yar ve yardımcıları olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Siirt Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title