Haberler

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: "Büyük Birlik Partisi 27 yıldır şanıyla, şerefiyle, onuruyla hazineden bir kuruş almadan devlete, vatana, millete...

Güncelleme:

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: "Büyük Birlik Partisi 27 yıldır şanıyla, şerefiyle, onuruyla hazineden bir kuruş almadan devlete, vatana, millete hizmet için siyasetini sürdürmektedir" Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden bugüne...

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici : "Büyük Birlik Partisi 27 yıldır şanıyla, şerefiyle, onuruyla hazineden bir kuruş almadan devlete, vatana, millete hizmet için siyasetini sürdürmektedir"

ANKARA - Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden bugüne kadar-yirmi yedi yıldır-şanıyla, şerefiyle, onuruyla hazineden de bir kuruş almadan devlete, vatana, millete hizmet için siyasetini sürdürmektedir." dedi.

Destici, TBMM Genel kurulu bütçe görüşmelerinde Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel'in 'Sizin minnacık ortağınız Büyük Birlik Partisinin Genel Başkanı da bunu çıktığı televizyon programında söyledi, bu yapıcı muhalefetmiş, 'ÖTV kaldırılsın' diyor' sözlerine cevap verdi.

Destici, CHP Grubuna saygısı olduğunu belirterek, "Lakin bugün bu kürsüde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Büyük Birlik Partimizi ve şahsımı istihza edecek, küçümseyecek ifadeler kullanmıştır. Öncelikle bunu reddediyorum. Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden bugüne kadar yirmi yedi yıldır şanıyla, şerefiyle, onuruyla hazineden de bir kuruş almadan devlete, vatana, millete hizmet için siyasetini sürdürmektedir. Büyüklük ve küçüklük sayılarla ölçülmez. Eğer, siz 'Grubumuz Meclisin 2'nci fazla sayısına sahip, büyüğüz' diyorsanız, yanılırsınız. Nice küçük taşların nice büyük kafaları kırdığını herkes bilir. Bedir'de de İslam ordusu çok az sayıdaydı ama savaşı kazandı, Malazgirt de büyük bir örnek, Kurtuluş Savaşı da büyük bir örnek" dedi.

Destici şöyle konuştu.

"Ben de dile getiriyorum, ben de söylüyorum, bir önerim var: Bu sene yani önümüzdeki yılın bütçesinden bu grubu bulunan 5 partiye 481 trilyon para verilecek. Hadi hodri meydan, elinizi taşın altına koyun, bunu esnaflara bağışlayın. Zaten siyasi faaliyetler de durmuş vaziyette. En az 20 bin esnafımıza, yirmi beşer bin lira verilebilir. Siyasi partiler elini taşın altına koysunlar. Söylediğim mevzuya gelince: Ben birinci gün yaptığım genel konuşmada Tarım Bakanlığı'ın doğru faaliyetlerini burada anlattım ve bütçeden özellikle Devlet Su İşlerine ayrılan yüksek yatırım payının çok önemli olduğunu çünkü tarımda sulamanın çok hayati bir önem taşıdığını ifade ettim. Cumhuriyet Halk Partisi Grubu'ndan bir arkadaş da destek olmadığını söyledi. Ben de kendisine dedim ki: Eğri oturun doğru konuşun, destekler var ama daha fazla yapılması gerekiyor mu? Gerekiyor. Evet, mazottaki ÖTV kaldırılması gerekiyor mu? Bana göre de kaldırılması gerekiyor ama bu diğer destekleri örtmez."

Destici, üç Bakanlığın bütçelerinin görüşüldüğünü hatırlatarak, "Tabii, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın hizmetlerini, bir gençlik hareketi lideri de olarak yakından takip ediyorum ve özellikle, gençliğe son yıllarda yapılan yatırımlardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve destekliyorum.

Aynı şekilde, Tarım ve Orman Bakanımızla her istediğimizde konuşuyoruz, çiftçinin problemlerini aktarıyoruz ve büyük ilgi gösteriyor. Şahsına ve bütün Bakanlık kurumuna da teşekkür ediyorum. Dışişleri Bakanlığımızı konuşmaya bile gerek yok, Türkiye cumhuriyet tarihinin en önemli adımlarını atıyor; Suriye'de, Libya'da, Doğu Akdeniz'de, Azerbaycan'da hepimizin göğsü kabardı. Bunlardan göğsü kabarmayan vatansever ve milliyetperver olamaz. Onun için, ben bu adımlardan Türkiye'nin asla vazgeçmemesini ve bedeli ne olursa olsun sonuna kadar gitmesini arzu ediyorum. Ne Libya'daki haklarımızdan ne Doğu Akdeniz'deki haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun, değil Amerika Birleşik Devletleri, bütün emperyalistler birleşse Suriye'nin kuzeyinde bir PKK devleti kurdurmayacağız Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title