Haberler

BBP Eski Genel Başkanı ve Sivas Bağımsız Milletvekili Adayı Muhsin Yazıcıoğlu:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eski Genel Başkanı ve Sivas Bağımsız Milletvekili Adayı Muhsin Yazıcıoğlu, Meclis'e ve Halka Engel Olan Zihniyetlere Karşı Bağımsız Adaylarla Milletin Müdafaa Hattı Olacaklarını Söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı ve Sivas bağımsız milletvekili adayı Muhsin Yazıcıoğlu, Meclis'e ve halka engel olan zihniyetlere karşı bağımsız adaylarla milletin müdafaa hattı olacaklarını söyledi.

BBP Sakarya İl Teşkilatı'nın düzenlediği "Vatan İçin Birlik Yürüyüşü"ne katılmak üzere Adapazarı'na gelen Yazıcıoğlu, Yeni Camii'nden Çark Caddesi'nin bitimine kadar partililerle birlikte yürüyerek vatandaşlara gül dağıttı. Yürüyüşün ardından Tunatan Tesisleri'nde gazetecilere verdiği yemekte konuşan Yazıcıoğlu, Adapazarı'na bağımsız milletvekili olan arkadaşlarını desteklemek için geldiklerini belirterek, "Ne yazık ki ülkemizde meydanda başka, Meclis'te başka konuşarak Türkiye'yi açlığa, yolsuzluğa,

işsizliğe, göçe, asayişsizliğe mahkum etmiş olan siyasetçiler yüzünden ülkemiz bir türlü hak ettiği noktaya gelemedi. Başarılı bir seçim kampanyasının ardından Meclis'te Müslüman Türk milletinin yüreği, sesi, vicdanı ve milli direnişinin güç merkezi olarak bir grubumuz oluşacak diye ümit ediyorum. Türkiye, dışarıdan kuşatma altına sokuldu, hem de içeriden yönetemeyen demokrasi, üretemeyen ekonominin sonucu olarak tıkandı. Türkiye'nin önünü açacak, ülkenin tam bağımsızlığını sağlayacak, millete ve

milletin değerlerine bağlı, milliyetçi, vatansever adaylarımızla Meclis'e gireceğiz. Bu seçimlerde şimdiye kadar olmadığı kadar bağımsız adaylar var. Bu da seçimlerde vatandaşımızın oy kullanırken önemli zorluklarından birisi olarak gözüküyor" dedi.

Gazetecilerin eski DEP milletvekili Leyla Zana ile aynı fotoğraf karesinde yer aldığıyla ilgili sorusu üzerine Yazıcıoğlu, "Bir gazete bir müddet 'bizim elimizde çok önemli belgeler var, yayınlarız' diye birkaç sefer yayın yaptı. Bu belgeler nedir diye baktık. Alman Büyükelçiliği'nin Ankara'da verdiği Almanya'nın kuruluş resepsiyonunda bahçede gazetecilerle dururken Leyla Zana ve arkadaşları yanımıza gelerek selam verdiler. Gazetecilerle tokalaştılar ve bana da 'Nasılsınız Yazıcıoğlu?' dediler. Bu

kadarlık bir sohbet geçti. Zana ve arkadaşları daha sonra yanımızdan gitti ve gazeteciler de bana sordu. 'Doğrudan yanınıza geldiler, nasıl buldunuz?' dediler. Ben de yılların yıpratmış olduğunu söyledim. Hürriyet, Milliyet, Radikal gazetesinde yayınlandı. Kimseden gizli saklı değil, her şey meydanda. Muhabbetimiz yok, sarmaş dolaş değiliz, ne olmuş yani" dedi.

Anayasa değişikliğini Meclis'e girmeleri durumunda destekleyeceklerini kaydeden Yazıcıoğlu, "Demokratik, çoğulcu, milli, yasakları değil, özgürlükleri önceleyen ama devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruyacak olan bir demokratik Anayasa istiyoruz. Bu Anayasa halkın iradesiyle yapılmalı. Milletin ortak değerlerini temsil etmiyor bugünkü Anayasa. Bunun için biz Anayasa değişikliklerinin yanındayız" dedi.

(MK-İÇ-CC-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title