Haberler

Bbp'den Balyoz Gündemine İsyan

Bbp Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Başbakan Erdoğan'ın Araçtan Çıkarılmasını Sağlayan Balyozun Bir Milletvekili Tarafından Satın Alınmasını Sert Bir Dille Eleştirdi. Özdağ, "Vay Milletimize, Vah İdarecilerimize! Oldu Olacak Haşa 'Sakal-ı Şerif' Gibi Bu Balyoz da Tescillendikten Sonra AKP İl Başkanlıklarınca İl İl, İlçe İlçe Gezdirilmeli Ziyarete Açılmalı" Dedi. Özdağ Basını da Balyozu Putlaştırmakla Suçladı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Başbakan Erdoğan’ın araçtan çıkarılmasını sağlayan balyozun bir milletvekili tarafından satın alınmasını sert bir dille eleştirdi. Özdağ, “Vay milletimize, vah idarecilerimize! Oldu olacak haşa ‘sakal-ı şerif’ gibi bu balyoz da tescillendikten sonra AKP il başkanlıklarınca il il, ilçe ilçe gezdirilmeli ziyarete açılmalı” dedi. Özdağ basını da balyozu putlaştırmakla suçladı.

Özdağ, yazılı açıklamasında balyozun gündemde olmasını eleştirerek, Kerkük sorunundan cumhurbaşkanlığı seçimine kadar çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu.

Özdağ, Kerkük’ün Barzani ve Talabani güçleri tarafından işgal edildiğini savunarak, “Kerkük, ilerde kurulması hayal edilen Kürdistan’ın başkenti yapılmak isteniyor, bizim basın ve kamuoyu balyozu putlaştırmakla meşgul” dedi.

Özdağ, AKP’nin ülke gündeminde olan kimi sorunları gündeme almayı cumhurbaşkanlığı seçimine kadar ertelediğini öne sürdü. CHP’yi de “sanal muhalefet” sözleriyle eleştiren Özdağ şunları belirtti:

“AKP iktidarı ÖSS, katsayı adaletsizliği, YÖK, başörtüsü, imam hatipler, Siyasi Partiler Yasası, sivil anayasa, terör gibi problemlerin çözümünü cumhurbaşkanlığı seçimine erteleyerek ve endeksleyerek göz boyamaya, makyajlarla milleti oyalamaya devam ediyor.”

HAZİNE YARDIMI ADİL DAĞITILSIN

Özdağ, siyasi partilerin aldığı hazine yardımının adil dağıtılmasını istedi. Özdağ, “AKP, CHP, DYP, MHP ve GP trilyonları alıyorken, SP, BBP, DBP, İP beş kuruş alamamakta, bunun da demokrasi, eşitlik ve de partileri bazı kötü niyetli zenginlerin, mafyatik tiplerin elinden kurtarma olarak taktim edilmesini şiddetle kınıyoruz” diyerek hazine yardımı için siyasi partilerin yüzde 7 oy alma zorunluluğunun kaldırılmasını, alınan oy kadar yardım yapılmasını istedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title