Haberler
BBC

BBC Spikeri Öleceğini Böyle Duyurdu: Sayılı Günlerim Kaldı

Güncelleme:

BBC Radio 5 Live programının haber spikeri Rachael Bland, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayılı günlerim kaldı" ifadesini kullandı.

KANSER TEŞHİSİ KASIM 2016'DA KONULMUŞTU

Kasım 2016'da meme kanseri teşhisi konan sunucu, geçen ay yaptığı açıklamada "zamanla yarıştığını" söylemişti. Bland bir süredir iki yaşındaki oğlu için bir anı kitabı yazıyor. "Kansere samimi bir bakış" sloganıyla yayınlanan "Sen, ben ve Büyük K" radyo programının da 3 sunucusundan biri.

BBC Spikeri Öleceğini Böyle Duyurdu: Sayılı Günlerim Kaldı

"KORKARIM ZAMAN GELDİ DOSTLARIM"

Galler doğumlu Rachael Bland, bu yıl Mayıs ayında kanserinin tedavi edilemez boyuta geldiğini, yapılacak klinik taramalardansa umut verici sonuçlar beklediğini duyurmuştu. Bundan iki ay sonra Bland, kanserin diğer organlara yayıldığını öğrendi. Twitter'dan yaptığı açıklamada Bland, "Efsane Frank S.'nin (Sinatra) sözleriyle, korkarım zaman geldi dostlarım. Hem de aniden. Bana sayılı günlerim kaldığı söylendi. Her şey çok gerçek dışı. Bana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

BBC Spikeri Öleceğini Böyle Duyurdu: Sayılı Günlerim Kaldı

HABER SUNMAYA DEVAM EDECEK

Bland, bu süreçte BBC Radio 5 Live için haber sunmayı sürdürecek. Bland'in ölümünden sonra "Sen, ben ve Büyük K" programı da, Deborah James ve Lauren Mahon'ın sunumuyla aynen devam edecek.

BBC Spikeri Öleceğini Böyle Duyurdu: Sayılı Günlerim Kaldı

"SADECE GERİDE BIRAKACAKLARIM İÇİN ENDİŞELENİYORUM"

15 yıldan fazla süredir BBC'nin farklı programlarında sunuculuk yapan Bland, geçen ay İngiltere'de yayımlanan Sunday Telegraph gazetesine verdiği demeçte şu ifadeleri kullanmıştı: "Ölmekten korkmuyorum. Sadece geride bırakacaklarım için endişeleniyorum."

BBC

Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title