Haberler

Bazı Bakanlıklara Atama Yapıldı

Güncelleme:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gümrük ve Ticaret ile Milli Eğitim Bakanlıklarına atamalar gerçekleşti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gümrük ve Ticaret ile Milli Eğitim Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yer alan atama kararlarına göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda açık bulunan 1'inci derece kadrolu Başmüfettişliğe Muhammed Emin Karaköse atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Hasan Kaşıkara uygun görüldü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın açık bulunan 1'inci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliğine Ömer Faruk Terzi görevlendirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın açık bulunan 1'inci derece kadrolu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Konya Bölge Müdürlüğü'ne Atila Çetin, açık bulunan 1'inci derece kadrolu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne Adnan İpekdal atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın açık bulunan 1'inci derece kadrolu Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliği'ne, Gümrük ve Ticaret Müfettişi Defne Gürsoy layık görüldü.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın açık bulunan 1'inci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliği'ne Mustafa Canlı, açık bulunan 1'inci derece kadrolu Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Hızır Aktaş, açık bulunan 1'inci derece kadrolu Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Zekeriya Çınar, görevlendirildi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Karaköse Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title