Haberler

'Bazı Açıkları Kapatacağım'

Ben Kimsenin Arkasından Konuşmam Herkesle Yüzleşeceğim..

BEN KİMSENİN ARKASINDAN KONUŞMAM HERKESLE YÜZLEŞECEĞİM..

Gülay, şimdiye kadar kendisinin ayağını kaydırmaya çalışanlarla, arkasından konuşanlarla, işlerinin önünü kesenlerle yüzleşeceğini söylüyor. Gülay, 'Gecce hayatına çıkan insanlar kalitesiz program izliyor. Onlar kaliteli müzik yapmaya geldim' diyor.

Sanat dünyasında dostu ve arkadaşı olmadığını söyleyen Gülay Eralp, 'Sanat dünyasından dost olmaz. Arkadaş olmaz. Kimse kimseye kötü gününde yardım etmez. Bir de üstüne üstlük ayak kaydırırlar. İşlerin önünü keserler, arkadan konuşurlar. Benim de yaşadığım birçok olay var. Ama ben hepsine söyleyeceğim. Şimdi kimseye laf atamam. Yüz yüze gelince kime darıldığımı kimin bana ne yaptığını söyleyeceğim' diyerek meydan okuyor.

Şu anda sanat dünyasında birçok kişinin yalnızca konuştuğunu şarkı söylemediğini belirten Gülay Eralp, 'İnsanlar kaliteli müzik dinlemiyor ve kaliteli eğlence görmüyor. Çünkü insanlar kendilerini geliştirecekleri yerde kavga ediyorlar. Ben geldim ve bu açığı kapacağım. İnsanların özlediği eğlenceyi onlara vermeye geldim' diyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title