Haberler

Baza Altında Kalarak Ölen Çocuğun Annesi: Yatak Oğluma Mezar Oldu

Güncelleme:

Adana'da, amortisörü bozuk bazayı açıp düşmemesi için koyduğu süpürge sapının kayması sonucu bazanın içinde kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun annesi, "Yatak oğluma mezar oldu, ben bu odaya giremem" diyerek baygınlık geçirdi.

BOYNU BOZUK BAZA KAPAĞININ ALTINDA KALIP KIRILDI

Seyhan'da Yüksel-Özlem Keskin çiftinin ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Caner Keskin, babası tarlaya annesi ise seraya çalışmaya gittiği sırada okula gitmek için hazırlandı.

Bazalı karyolanın içinde bulunan kıyafetlerini almak için baza kapağını açtı. Bazanın amortisörü bozuk olduğundan açık kalması için süpürge sapı diken çocuk, süpürgenin sapı kayınca boynu kırılarak hayatını kaybetmişti.

"OĞLUMUN KAFASI BAZA İÇİNDE, VÜCUDU DIŞARIDAYDI"

Oğlunu bulup hastaneye kaldıran ancak çabası yeterli olmayan anne Özlem Keskin, oğlunun hayatını kaybettiği odaya girince fenalık geçirdi. Anne Keskin, "Oğluma bu yatak mezar oldu, ben bu oda da duramıyorum, artık bu yatakta yatamam" diyerek feryat edip baygınlık geçirmesi herkesi ağlattı.

Özlem Keskin, yakınları tarafından kendine getirildikten sonra yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Sabah oğlum okula gitmek için hazırlık yapıyordu ben yardım etmek istedim o 'ben yaparım anne' dedi. Bende sera da işim vardı oraya gittim bir süre sonra döndüğümde yatak odasına girdim oğlumun kafası bazanın içinde vücudu dışarıdaydı. Bazayı kaldırıp oğlumu çıkardım ama onu kurtaramadım. Ben yandım başkaları yanmasın."

SÜPÜRGE SAPINI ATTILAR

Bu arada, baza baba Yüksel Keskin tarafından açılarak amortisörü kontrol edildi. Baba kontrol yaparken yine süpürge sapı bazanın orta kısmına koyulup kapanmasının önüne geçildi. Baba oğlunun kıyafetlerini gösterdi.

Anne ise oğlunun ölümününe neden olan sopayı görmeye dayanamayınca aile sopayı çekip bazayı kaldırdı. Sopayı da evden dışarı atan aile evin girişine Caner Keskin'in fotoğrafını ve bir gömleğini astı. Aile evlerinin önünde taziyeleri kabul ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500

Yorumlar (10)

corci:

o değilden evden resmen garibanlık akıyor, suriyelilere de ücretsiz ev veriliyor şu ülkede

23
2
yanıtYanıtla
NİSAN:

çok büyük bir acı Allah sabır versin

13
0
yanıtYanıtla
Kayra:

Diz boyu fukaralık...İçim yandı mı desem koptu mu desem bilemedim.Yavrum yaa neye uğradığını bilemedim bile...

8
0
yanıtYanıtla
Vanlı:

Mekanın cennet olsun canım kardeşim çok üzüldük anne babaya sabırlar niyaz ederim

8
0
yanıtYanıtla
Yasin:

Çok zor tarifsiz bir acı Allah kimseye yaşatmasın bunu

3
0
yanıtYanıtla
Amin:

Allah minik yavruya rahmet etsin. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın...

2
0
yanıtYanıtla
CEMREMMM:

GARİBANLIĞIN GÖZÜ ÇIKSIN

2
0
yanıtYanıtla
M:

Malesef o bazaların sağ ve sol kaldırma gerecinin orda kilitleri olacak ve kullanım klavuzu da diyorku baza kaldırıldığında lütfen kilidi takın Yünede allah rahmet eylesin bence bazaya suç atmayın sorumsuzluk tembellik diyelim

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ah ulan ah 10 20 liralık bi malzemeyle o baza düzeltilebiliyordu . . 20 lira uğruna canından oldu . . fakirlik olunca böyle oluyor tabi. . Allah rahmet eylesin . .

1
0
yanıtYanıtla
Emrah:

Allah kimselere evlat acısı vermesin inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title