Haberler

Bayrampaşa Semt Konağına Kavuştu

Güncelleme:

Bayrampaşa Belediyesi Kartaltepe Semt Konağı, törenle hizmete açıldı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in ev sahipliğinde düzenlenen törene AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Kartaltepe Mahalle Muhtarı Cengiz Nacakçıoğlu, Kartaltepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özel, CHP Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Bahri Sipahi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kartaltepe Mahallesi Kültür Sokak'ta hizmete giren Semt Konağı'nda; sağlık ocağı, bilgi merkezi, postane ve mahalle muhtarlığı yer alıyor.

Aynı zamanda Kartaltepe Spor Kulübü de faaliyetlerini Semt Konağı'nda yürütebilecek.

"HİZMETTE SINIR TANIMAYACAĞIZ"
Açılış töreninde konuşan Başkan Atila Aydıner, "Hizmette sınır tanımadık, tanımayacağız. Halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için mücadele veriyoruz. Yeni, farklı ve yararlı projeler üretmeye devam ediyoruz. Beş hizmeti aynı anda verecek olan Kartaltepe Mahallesi Semt Konağı'nı halkımızın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Semt Konağımızda; sağlık ocağı, bilgi merkezi, postane ve muhtarlık yer alıyor. Aynı zamanda da Kartaltepe Spor Kulübü faaliyetlerini burada yürütebilecek." dedi.

Eski cezaevi alanına 350 yataklı yeni Bayrampaşa Devlet Hastanesi yapacaklarının müjdesini de veren Başkan Aydıner, "30 Mart'ta halkımızdan aldığımız güçle yarım kalan projelerimizi tamamlayacağız ve büyük projelerle Bayrampaşa'yı geleceğe taşıyacağız." ifadesini kullandı.

Törenin ardından Başkan Aydıner ve beraberindekiler, Semt Konağı'nda incelemelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atila Aydıner Cemil Yıldız Bayrampaşa Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title