Haberler

Bayrampaşa'nın Genç Mucitleri Ödüllerini Aldı

Bayrampaşa'nın genç mucitleri ödüllerini aldıİSTANBUL - Bayrampaşa'da ortaokul ve lisede okuyan genç mucitler düzenlenen "Ortaokul ve liseler arası bilim ve teknoloji yarışması" nda ödüllerine kavuştu.

Bayrampaşa'nın genç mucitleri ödüllerini aldı

İSTANBUL - Bayrampaşa'da ortaokul ve lisede okuyan genç mucitler düzenlenen "Ortaokul ve liseler arası bilim ve teknoloji yarışması" nda ödüllerine kavuştu.

Bayrampaşa Belediyesi ilçede bulunan ortaokul ve liseler de eğitim gören gençleri bilim ve teknolojiye yeteneği olan gençleri ortaya çıkarmak için "Ortaokul ve liseler arası bilim ve teknoloji yarışması" düzenledi. Düzenlenen yarışma sonrası dereceye girenlere Mehmet Akif Kültür Merkezinde düzenlenen tören ile ödülleri verildi. Törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Prof.Dr.Orhan İçeli, Prof.Dr Bayram Ali Ersoy, Doç.Dr. Aslan İnan, Doç,Dr. İbrahim Demir, öğretim görevlileri, akademisyenler ve bir çok öğrenci katıldı. Protokol konuşmaları ile başlayan tören yarışmaya hazırlanan gençlerin icatlarını nasıl yaptıklarını anlattıkları kısa video gösterimi ile devam etti. Ardından yarışmada jüri üyelerine ve katılanlara teşekkür plaketi verildi. Yarışmanın sonucunda lise bilgisayar teknoloji dalı, lise bilmsel araştırma dalı, Ortaokul bilgisayar teknolojileri dalı, ortaokul bilimsel araştırmalar dalında dereceye girenlere ödülleri ve hediyeleri takdim edildi. Ödül töreni sonunda yarışmada dereceye giren öğrenciler jüri üyeleri ve öğretmenleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Bilim merkezimizi nasip olursa 2019 yılına kadar 3 katı büyütüyoruz"

Gençlerin bilim ve teknoloji alanında oldukça başarılı olduğunu belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, " Bayrampaşa Belediyesi olarak ekip arkadaşlarımız ile beraber bilim merkezimizi nasip olursa 2019 yılına kadar 3 katı büyütüyoruz. Şuanda 3 tane proje sınıfımız var bu sınıfların sayısını 13'e yükseltmeyi hedefliyoruz. Bayrampaşa ilçesinin okullarında bilime yakın olan çocuklarımızı bu proje sınıflarına alacağız. Onların icat ve buluşları ile de geleceğe hazırlık yapacağız. Bizim görevimiz gençleri yetiştirebilmektir, gençlerimiz ürettikleri projeler ile kendilerini ortaya koydular" şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atila Aydıner Bayrampaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title