Haberler

Bayrampaşa'daki Narkotik Operasyonunda Yüklü Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Bayrampaşa’da bir adrese düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Bayrampaşa'da bir adrese düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Bayrampaşa'da bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda İran uyruklu J.B. (37) O.T. (29) ve T.E. (31) isimli erkek şahıslar yakalandı. Evde yapılan çalışmalarda ise 3 kilo 500 gram eroin maddesi, 1 kilo 250 gram metamfetamin maddesi, 500 gram afyon sakızı ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bayrampaşa 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title