Haberler

Bayrampaşa Belediye Başkanı Bürge'den Hayrabolu Belediye Başkanı Çelikayar'a Ziyaret

İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Hayrabolu Belediye Başkanı Şener Çelikayar'ı Makamında Ziyaret Etti.

İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Hayrabolu Belediye Başkanı Şener Çelikayar'ı makamında ziyaret etti.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge AK Parti siyaset okulunda ders vermek için geldiği Tekirdağ'da, Hayrabolu İlçesi Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Şener Çelikayar ile bir süre sohbet eden Bürge, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Hayrabolu'nun belediyecilik faaliyetlerini beğendiğini kaydeden Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, "Hayrabolu'yu belediye hizmetleri yönünden çok beğendim. Amacımız insanlarımızı belediyecilik hizmetlerinden azami derecede yararlandırmaktır, bu konuda hemfikiriz. Hayrabolu'da modern şehircilik anlayışına uygun çalışmaları projelendirmiş, bunları sırasıyla uygulamaya koyduğunu görüyoruz. Biz Şener Başkanımızın, Hayrabolu'muzun her zaman yanındayız. Her konuda yardımcı olmaya devam edeceğiz" dedi.

Hayrabolu Belediye Başkanı Şener Çelikayar ise Bayrampaşa'nın tecrübeli Belediye Başkanı Hüseyin Bürge'yi Hayrabolu'da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, Bürge'nin fikirlerinden, projelerinden yararlandıklarını söyledi. Çelikayar, "Hüseyin Bey, başkanlıkta tecrübeli bir ağabeyimiz, üç dönemdir başkanlık tecrübesi olan bir insan. Biz, tecrübeli ağabeylerimizin fikirlerinden, projelerinden yararlanıyoruz. Amacımız insanlarımıza polemiklere girmeden, gerçek anlamda belediyecilik hizmetlerimizi götürmek azminde ve kararlılığındayız. Bunda da belediye meclisimizle, encümenimizle, personellerimizle almış olduğumuz kararlarımızı, yapmış olduğumuz projeleri zamanı geldiğinde uygulamaya koyuyoruz. Çünkü hiçbir çalışmamızı planlamadan, programlamadan hayata geçirmiyoruz. Yaptığımız projelerin çoğunun çalışmaları 1-2 yıl öncesinden yapılmıştır" şeklinde konuştu.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Bürge ve Hayrabolu Belediye Başkanı Çelikayar, belediye hizmet binası önünde yapılan çevre düzenlemesi ile Güzelce Hasanbey Camii'nde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını gezerek incelemelerde bulundu.

(EÖ-ED-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title