Haberler

Bayramoğlu'ndaki Yüzme Yarışına Başkanlar da Katıldı

Güncelleme:

'Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da yüzdü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği 'Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da yüzdü.

Büyükşehir Belediyesi'nin, İzmit Körfezi'nin alınan önlemlerle temizlendiği ve yüzülebilir hale geldiğini göstermek için sık sık düzenlediği etkinliklerden olan Darıca Bayramoğlu Plajı'ndaki yüzme yarışlarına ilgi büyük oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da yarışlara katılarak vatandaşlarla birlikte yüzdü.

GEÇEN YIL KADINLAR PLAJI YAPTIRMIŞTI

Geçen yıl, İzmit Körfezi'nde Karamürsel İlçesi'ne bağlı Ereğli sahilinde vatandaşların yazlık evlerinin önüne paravan çektirtip kadınlar plajı yaptırtan Başkan Karaosmanoğlu'nun, bu kez mayolu kadınlarla yüzmesi ilgiyle karşılandı. Çevrede oturan vatandaşların tepkisi nedeniyle, sezon sonunda paravanları sökülen bu plaj bu yıl yapılmadı.

YÜZERKEN ZORLANDILAR

Yarışlara katılan mayolu kadınlarla yarış öncesi fotoğraf da çektiren başkanlar, yarışta diğer yüzücülerin arasında zorlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan İbrahim Karaosmanoğlu yıllar önce yapılan yanlışlar nedeniyle Kocaeli'nde denizlerin kirli ve yüzmenin imkansız olduğunu hatırlatarak, "Sizlerle bir ölüyü dirilttik. Kocaeli halkıyla denizi buluşturduk. Artık bir damla kirli suyumuzu denize bırakmıyoruz. Deniz de kendisine yapılan bu yatırımlara cevap veriyor. İşte artık bu denizlerde yüzebiliyoruz" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra ve Karamürsel sahillerinde yaptığı yatırımların sonucunun alındığını ve bugün bu sahillerde mavi bayrak verildiğini de hatırlatarak, Bayramoğlu Plajı için de mavi bayrak başvurusu yaptıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Şükrü Karabacak Darıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title